Feedback fra en kat…og lidt om hvorfor både dyr og vi mennesker ofte bliver trætte efter en Kropsafbalancering.

Af: Anja Thorup Jensen Jeg har fået dette skønne billede, af ejerene af én af de katte jeg har besøgt her for nylig. Med billedet skriver de bla., at den har sovet og hvilet meget efter mit besøg… Og dét er noget jeg hører meget ofte. Men jeg får også regelmæssigt af vide, at dyret virker

Feedback fra en kat…og lidt om hvorfor både dyr og vi mennesker ofte bliver trætte efter en Kropsafbalancering. Read More »

Er det overhovedet din computer, som er skyld i din ”computernakke”?

Af: Anja Thorup Jensen For ikke så længe siden havde jeg en klient på briksen, som gerne ville have hjælp til sin ”computernakke”. Og der er vist ingen tvivl om, at meget computerarbejde kan være hård kost for især skuldre og nakke…. Men da jeg arbejde med denne klient, var kroppen faktisk mere interesseret i at

Er det overhovedet din computer, som er skyld i din ”computernakke”? Read More »

Hvordan hjælper man bedst sin hest (eller et andet dyr), hvis det har fået et traume og/eller et følelsesmæssigt chock?

Af: Anja Thorup Jensen Hvordan man bedst hjælper en hest, eller et andet dyr der har fået et følelsesmæssigt chock eller traume, oplever jeg altid er meget individuelt. Så når jeg fx. kommer ud til en hest, hvor ejeren har en mistanke om at den har fået et følelsesmæssigt chock / traume, vil jeg altid starte

Hvordan hjælper man bedst sin hest (eller et andet dyr), hvis det har fået et traume og/eller et følelsesmæssigt chock? Read More »