Kropsafbalancering

Når jeg kommer ud til et dyr, eller har en person på briksen, tester / arbejder jeg altid hele kroppen igennem – dvs alle de forskellige vævstyper, alle led, organer, meridiansystemet, chakra, følelser, mentale blokeringer mv. I den forbindelse kombinerer jeg alle de forskellige teknikker jeg arbejder med, efter behov. Det vil sige at det altid er meget individuelt hvordan jeg arbejder med det enkelte dyr / menneske, afhængig af hvilke udfordringer, behov og ønsker der er. Mange gange får I også nogle punkter og/eller små simple øvelser, som I selv kan arbejde videre med.

I forbindelse med kropsafbalanceringen kombinerer jeg teknikker som Kinesiologi, Akupunktur/Akupressur, Equine Touch, Vibromuscular Harmonisation Technique, Kranial osteopati, Strukturel integrations terapi, Kranio sakral terapi, Telepati, Klarfølelse, Bachs Blomster, homøopati, test af vitaminer og mineraler, fodertest mv. Herudover trækker jeg selvfølgelig også på den viden jeg har, som Adfærdsbiolog med speciale i heste (en universitetsuddannelse som i øvrigt også inkludere en masse human anatomi, fysiologi, neurobiologi, biokemi mv).

Hvor lang tid vare en kropsafbalancering?

Min personlige favorit – Lad kroppen bestemme!

Min absolutte favorit –og derfor også min bedste anbefaling, er at lade kroppen helt selv bestemme. Dette var den eneste måde jeg arbejde på de første 14 år.
Når kroppen helt selv får lov til at bestemme, varer en Kropsafbalancering typisk 2-3 timer. Men nogle gange foretrækker kroppen eksempelvis, at vi ”kun” skal bruge en times tid, mens den andre gange måske godt vil have 5 timers opmærksomhed.
Når der gives mulighed for, at dyret / mennesket helt bogstaveligt får al den tid det har brug for, er det min erfaring at det åbner op for healing og transformation på et meget dybt plan. Man skal derfor være opmærksom på, at kroppen godt kan have brug for lidt ”arbejdsro” i dagene efter. Det er derfor bedst ikke at have for mange aftaler / planer i dagene efter en Kropsafbalancering, ligesom de fleste heste typisk har brug for 2-4 fridage, hvor de kun går på fold, og I eventuelt går en tur sammen.
I langt de fleste tilfælde vil I, i forbindelse med en Kropsafbalancering, få nogle punkter og / eller små øvelser, som I selv kan arbejde videre med, for at støtte kroppen / systemet i tiden efter kropsafbalanceringen. Det kan også være at jeg anbefaler et tilskud af fx vitaminer, mineraler, urter, Bachs Blomster eller homøopati, hvis det er noget kroppen mangler, eller vil have glæde af.
Jeg har virkelig mange kunder, som er meget glade for denne mulighed. Og jeg får mange tilbagemeldinger om, at de mærker ændringer hos sig selv eller deres dyr, i både dage og uger –og ofte måneder efter en Kropsafbalancering. I reglen anbefaler jeg at der går 2-4 måneder mellem Kropsafbalanceringerne, når vi arbejder på denne måde.

Kropsafbalancering med en aftalt tidsramme.

Det kan være meget intenst at arbejde så dybt som ovenfor beskrevet, så derfor har jeg åbnet op for, at man også kan booke Kropsafbalanceringer hvor vi på forhånd aftaler en tidsramme for kropsafbalanceringen. Hvor lang tid du ønsker er helt op til dig selv –dog vil jeg altid stoppe, hvis kroppen siger, at nu har den fået nok. I disse tilfælde betaler du kun for den tid vi reelt bruger, og ikke for den tid du oprindeligt bookede.

Ved disse Kropsafbalanceringer arbejder jeg på fuldstændig sammen måde som ovenfor beskrevet. Men forskellige tidsintervaller giver forskellige muligheder.

Eksempelvis kan en Kropsafbalancering på en time, være et rigtig godt valg, hvis du / dit dyr er meget sensitiv og nemt føler dig / sig overvældet. Eller hvis du ønsker et forløb med kortere og hyppigere sessioner. Dette kan også være et godt valg, hvis du ønsker hjælp til et mindre afgrænset område, som fx smerter i en skulder eller et knæ. Eller hvis du ved at du / dit dyr skal opereres, og du ønsker at få hjælp til hvordan du kan støtte kroppen bedst muligt i denne situation. Mange er også glade for at få mit syn på, hvordan forskellige ubalancer kan hænge sammen, som fx at problemer med lungerne mange gange kan hænge sammen med uforløst sorg osv.

En Kropsafbalancering på 1½ eller 2 timer, giver mulighed for at gå lidt mere i dybden. Her er der også mere tid til at snakke om forskellige sammenhænge, og/eller mere tid til at blive guidet i at finde eventuelle punkter jeg anbefaler at du selv arbejder videre med, eller mere tid til at blive guidet i udførelsen af eventuelle øvelser jeg anbefaler osv.

Hvad er prisen?

Prisen er 1300 kr i timen.
I kørsel tager jeg 4,80 kr pr km hver vej.
Skal jeg krydse broen kommer broafgiften oven i.

Hvad betaler du for?

Ud over selve kropsafbalanceringen, så inkludere prisen også den fleksibilitet jeg tilbyder, i forhold til at du / dit dyr har mulighed får at få lige nøjagtig den tid der er behov for. Hos mig er der ingen stress og jag, men tid og ro til fordybelse. Og hos mig er det både muligt at komme med en enkelt problematik / fokusområde man ønsker hjælp til, eller med en meget lang liste af udfordringer / emner man ønsker at dykke ned i. Men vær opmærksom på, at nogle gange så trækker en enkelt lille ting mange og lange tråde rundt omkring i både krop og omgivelser. Ligesom mange, og måske endda umiddelbart meget forskellige udfordringer / symptomer, kan have en fælles rod…. Men dét er alt sammen noget vi kan snakke om når vi ses.

Prisen inkludere også, at jeg inden en kropsafbalancering altid bruger en halv time / tre kvarter på at bringe min egen krop i en tilstand hvorfra jeg neutralt kan mærke / sanse rent, uden at alt det der sker i mig, i mine omgivelser, rester fra andre klienter osv. påvirker mit arbejde med dig / dit dyr.

Endelig inkludere prisen også al den viden jeg har fået via de mange (og for flere vedkommendes også ret lange..) uddannelser jeg har. Samt de mange års praktisk erfaring jeg har, og som alt sammen er medvirkende til, at jeg har mulighed for at kunne arbejde på så mange niveauer som jeg gør.

Kropsafbalancering som ren forkælelse , som “præstationsfremmende middel,” eller i forbindelse med selvudvikling.

Du eller dit dyr behøver på ingen måde at have nogen former problemer, for at få glæde af en kropsafbalancering, da en kropsafbalancering sagtens gives udelukkende for velværets skyld.

Især mange af mine “heste-kunder” er også begyndt at bruge kropsafbalanceringerne som ”et præstationsfremmende middel”, da de har oplevet at deres heste simpelthen præstere bedre når de har fået en kropsafbalancering. Ligeledes har mange af mine “tobenede” kunder meldt tilbage, at de efter en kropsafbalancering oplever væsentlig mere overskud og glæde i hverdagen. Dette giver ganske god mening, for både for dyr og mennesker gælder det, at når vi er i balance, og når vores fysiske og mentale helbred er i top, vil vi ikke alene have det bedre, men vil også kunne præstere optimalt – og derfor vil en Kropsafbalancering der søger at bringe kroppen i så optimal en balance som muligt, også øge både vores og dyrenes præstationsevne.

Jeg er også begyndt at have flere mennesker på briksen, som primært kommer i forbindelse med selvudvikling, eller når de står over for store skift i livet, og i denne forbindelse søger hjælpe til at mærke sig selv bedre, eller til at finde ud af hvor de evt har nogle blokeringer, der står i vejen for hvad de ønsker.

Tavshedspligt

Jeg arbejder altid under tavshedspligt, og videregiver ikke dine informationer eller andre oplysninger om dig / dit dyr, til 3. part – hverken skriftligt eller mundtligt, med mindre du udtrykkeligt giver mig lov til det.
Men mange af Jer er så søde at give mig lov til at bruge dele af Jeres oplevelser hos mig, som inspiration for at kunne hjælpe andre, hvilket er højt værdsat. Men jeg vil altid spørge Jer om lov til dette, og jeg har selvfølgelig altid fuld forståelse for, hvis I ikke ønsker dette.

Samarbejde med andre faggrupper

Hvis jeg i forbindelse med kropsafbalanceringen får mistanke om, at der muligvis kan være problemer med hvordan Jeres udstyr passer hesten, vil jeg også kikke på dette. Jeg er ikke uddannet saddelmager eller lignende, men har dog en vis erfaring i at vurdere den slags, og kan fortælle / vise dig hvad jeg kikker efter, og hvad du efterfølgende kan snakke med en fagperson om. Ligeledes anbefaler jeg dig at tage en snak med hestens smed, tandlæge, underviser eller eventuelle andre fagpersoner, hvis jeg mener at det på nogen måde vil kunne hjælpe din hest. Ligesom jeg også altid anbefaler at du kontakter din læge / dyrlæge hvis jeg mener at det er relevant! Jeg forklare selvfølgelig altid hvorfor jeg mener at det kunne være relevant at involvere andre fagpersoner, ligesom jeg også altid er meget åben for et samarbejde på tværs af faggrupper.

Er du interesseret i at booke en tid til en kropsafbalancering til dig selv eller dit dyr?

Så skal du blot sende mig en mail på modernehestehold@live.dk eller giv mig et kald / sms på tlf. 61652717, og så finder vi en tid til dig.

Ved afbestilling af en booket tid, bedes du give mig besked senest 2 hverdage før den aftale tid, af hensyn til andre som ønsker tiden. Afbud senere end 48 timer før en booket tid, afregnes til fuld pris.

Hvad siger andre – Hvis du har lyst til at læse lidt om hvad andre syntes om mig og mit arbejde, så har du muligheden her: Hvad siger andre om Anja

.