Kropsafbalancering

Når jeg kommer ud til et dyr, eller har en person på briksen, tester / arbejder jeg altid hele kroppen igennem – dvs alle de forskellige vævstyper, alle led, organer, meridiansystemet, chakra mv., og i den forbindelse kombinerer jeg alle de forskellige teknikker jeg arbejder med, efter behov. Det vil sige at det altid er meget individuelt hvordan jeg arbejder med det enkelte dyr / menneske, afhængig af hvilke udfordringer og behov der er. En kropsafbalancering tager typisk et par timer, men tiden kan variere en del, afhængig af hvad jeg finder, og hvordan kroppen reagere – jeg bruger altid den tid der skal til! Til gengæld holder det jeg laver i reglen ret godt, når hele kroppen bliver afbalanceret på den måde, og der går ofte relativt langt tid mellem mine besøg, hvis det overhovedet er nødvendigt med mere end et besøg. Mange gange får I også nogle punkter og/eller små simple øvelser, som I selv kan arbejde videre med.

I forbindelse med kropsafbalanceringen kombinerer jeg teknikker som Kinesiologi , Equine Touch, Vibromuscular Harmonisation Technique, Kranial osteopati, Strukturel integrations terapi, Kranio sakral terapi, Akupunktur/Akupressur, Bachs Blomster, homøopati, test af vitaminer og mineraler, fodertest mv.

Hvis jeg i forbindelse med kropsafbalanceringen får mistanke om, at der muligvis kan være problemer med hvordan Jeres udstyr passer hesten, vil jeg også kikke på dette. Jeg er ikke uddannet saddelmager eller lignende, men har dog en vis erfaring i at vurdere den slags, og kan fortælle dig hvad jeg kikker efter, og hvad du efterfølgende kan snakke med en fagperson om.

Kropsafbalancering som ren forkælelse – eller som “præstationsfremmende middel”
Du eller dit dyr behøver på ingen måde at have nogen former problemer, for at få glæde af en kropsafbalancering, da en kropsafbalancering sagtens gives udelukkende for velværets skyld.
Især mange af mine “heste-kunder” er også begyndt at bruge kropsafbalanceringerne som ”et præstationsfremmende middel”, da de har oplevet at deres heste simpelthen præstere bedre når de har fået en kropsafbalancering. Ligeledes har mange af mine “tobenede” kunder meldt tilbage, at de efter en kropsafbalancering oplever væsentlig mere overskud og glæde i hverdagen. Dette giver ganske god mening, for både for dyr og mennesker gælder det, at når vi er i balance, og når vores fysiske og mentale helbred er i top, vil vi ikke alene have det bedre, men vil også kunne præstere optimalt – og derfor vil en Kropsafbalancering der søger at bringe kroppen i så optimal en balance som muligt, også øge både vores og dyrenes præstationsevne.

Tavshedspligt
Jeg arbejder altid under tavshedspligt, og videregiver ikke dine informationer eller andre oplysninger om dig, til 3. part – hverken skriftligt eller mundtligt.

Er du interesseret i at booke en tid til en kropsafbalancering til dig selv eller dit dyr?
Så skal du blot sende mig en mail på modernehestehold@live.dk eller giv mig et kald på tlf. 61652717, og så finder vi en tid til dig.

Ved afbestilling af en booket tid, bedes du give mig besked senest 2 hverdage før den aftale tid, af hensyn til andre som ønsker tiden. Afbud senere end 48 timer før en booket tid, afregnes til fuld pris.

Hvad siger andre

Hvis du har lyst til at læse lidt om hvad andre syntes om mig og mit arbejde, så har du muligheden her: Hvad siger andre om Anja

.