Hvem står bag?

Mit navn er Anja Thorup Jensen.

Adfærdsbiolog

Jeg er uddannet Cand. Scient med speciale i hesteadfærd –og velfærd.
I forbindelse med mit studie har jeg erhvervet en masse teoretisk viden på et meget højt fagligt niveau. Jeg har blandt andet stor viden inden for anatomi, fysiologi og biomekanik, hvilket jeg i høj grad gør brug af både i forbindelse med mine kropsafbalanceringer og i forbindelse med træningen af hestene, samt når jeg underviser andre i at ride og træne deres heste. Ligeledes er min viden inden for neurobiologi og indlæringsteorier en stor fordel, både når jeg arbejder med hestene og når jeg underviser andre. Min viden inden for eksempelvis adfærdsbiologi, evolutionsbiologi og dyrevelfærd giver mig en solid baggrund for at kunne vurdere og rådgive andre inden for mange forskellige aspekter af hesteholdet, både når det gælder opstaldning, fodring, foldbrug mv.

Praktisk erfaring i at arbejde med heste

Jeg har en del praktisk erfaring i at arbejde med heste. Denne erfaring har jeg primært erhvervet via mit arbejde i forskellige typer af stalde i både Danmark og Tyskland. Jeg har blandt andet arbejdet på stutteri, rideskole, salgsstald, samt i en trænings- og uddannelsesstald med speciale i såkaldte ”problemheste”.

Alternativ behandler

I dag arbejder jeg som alternativ behandler, hvor jeg kombinere mange forskellige teknikker som Kinesiologi , Equine Touch, Vibromuscular Harmonisation Technique, Kranial osteopati, Strukturel integrations terapi, Kranio sakral terapi, Akupunktur/Akupressur, Bachs Blomster, Homøopati, test af vitaminer og mineraler, fodertest mv – men det kan du læse meget mere om her: Kropsafbalancering
Langt størstedelen af mine kunder er heste og ponyer, men jeg har gennem årene fået flere og flere mennesker på briksen. Ind i mellem arbejder jeg også med hunde og katte, og en sjælden gang i mellem har jeg også en kanin, en papagøje eller andre dyr mellem hænderne.

Tidligere job

Jeg har tidligere arbejdet i diverse stalde, på et dyrehospital, samt i fødevarestyrelsen– kontor for husdyrsundhed.

En livslang uddannelse

Jeg holder uendelig meget af mit arbejde, og sætter stor pris på den feedback jeg får fra både dyr og mennesker, da det hjælper mig med at blive endnu bedre. Ud over det praktiske arbejde i dagligdagen, bruger jeg også meget tid på at tilegne mig ny viden, og jeg deltager også løbende i forskellige kurser og efteruddannelser.

Hvad siger andre

Hvis du har lyst til at læse lidt om hvad andre syntes om mig, så har du muligheden her: Hvad siger andre om Anja

anja3

29 kommentarer til “Hvem står bag?”

 1. Pingback: Staldklimaets betydning for hestens helbred — Velkommen til Moderne Hestehold

 2. Pingback: Database over hestesygdomme i udlandet — Velkommen til Moderne Hestehold

 3. Pingback: Hvad er unormal adfærd egentlig? — Velkommen til Moderne Hestehold

 4. Pingback: Hvilken betydning har det for en velfærdsvurdering kun at måle på én enkelt eller få parametre? — Velkommen til Moderne Hestehold

 5. Pingback: Dyrenes helbredstilstand i forbindelse med vurderingen af velfærd. — Velkommen til Moderne Hestehold

 6. Pingback: Miljø parametre i forbindelse med vurderingen af dyrevelfærd. — Velkommen til Moderne Hestehold

 7. Pingback: Morfologiske parametre i forbindelse med vurderingen af dyrevelfærd. — Velkommen til Moderne Hestehold

 8. Pingback: Fysiologiske parametre i forbindelse med vurderingen af dyrevelfærd. — Velkommen til Moderne Hestehold

 9. Pingback: Adfærdsparametre i forbindelse med vurderingen af dyrevelfærd. — Velkommen til Moderne Hestehold

 10. Pingback: Hvordan måles og vurderes velfærd? — Velkommen til Moderne Hestehold

 11. Pingback: Ridning i vinterkulden — Velkommen til Moderne Hestehold

 12. Pingback: Fyrværkeri og heste — Velkommen til Moderne Hestehold

 13. Pingback: Vesicular stomatitis — Velkommen til Moderne Hestehold

 14. Pingback: Tuberkulose — Velkommen til Moderne Hestehold

 15. Pingback: Trikinose — Velkommen til Moderne Hestehold

 16. Pingback: Snive / Glanders / Mallus — Velkommen til Moderne Hestehold

 17. Pingback: Rabies / Hundegalskab — Velkommen til Moderne Hestehold

 18. Pingback: Miltbrand / Anthrax — Velkommen til Moderne Hestehold

 19. Pingback: Leptospirose — Velkommen til Moderne Hestehold

 20. Pingback: Equin viral arteritis (EVA) — Velkommen til Moderne Hestehold

 21. Pingback: Equin infektiøs anæmi (EIA) — Velkommen til Moderne Hestehold

 22. Pingback: Equin encephalitis (hjernebetændelse hos heste) — Velkommen til Moderne Hestehold

 23. Pingback: Echinoccus / Hydatidose — Velkommen til Moderne Hestehold

 24. Pingback: Dourine (Ondartet beskelersyge) — Velkommen til Moderne Hestehold

 25. Pingback: Contagiøs equin metritis (CEM) — Velkommen til Moderne Hestehold

 26. Pingback: Brucellose — Velkommen til Moderne Hestehold

 27. Pingback: Afrikansk hestepest — Velkommen til Moderne Hestehold

 28. Pingback: Anmeldepligtige hestesygdomme — Velkommen til Moderne Hestehold

 29. Pingback: Fryser hesten om hovene når den er ude i sneen? — Velkommen til Moderne Hestehold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *