Kinesiologisk test via spyt / urinprøve

Hvis du ønsker det, kan jeg lave en kinesiologisk test af dig eller dit dyr, ved hjælp af en spyt / urinprøve. Grunden til at det er muligt for mig at teste via spyt / urin er, at alle ubalancer også er repræsenteret i kroppens væsker.

Selve den kinesiologiske test er fuldt ud lige så effektiv når jeg tester via en spyt / urinprøve, som når jeg står sammen med dig /dyret og tester. Forskellen ér, at jeg når jeg tester via en spyt / urinprøve har jeg ikke muligheden for at rette eventuelle ubalancer op direkte på dig / dyret. I stedet får du via mail en udførsel beskrivelse af hvad du selv kan gøre for at rette op på ubalancerne. Der vil typisk være tale om tilskud af vitaminer, mineraler, urter, homøopati, Bachs Blomster, punkter du selv skal massere eller holde på, små øvelser osv. Er der behov for det, har du selvfølgelig altid mulighed for at få yderligere support og/eller at få forskellige områder belyst yderligere.

Kan kombineres med telepati.
Flere og flere af mine dyre-kunder er begyndt at kombinerer spyt/urinprøve-testen med telepati. Så har du spørgsmål til dit dyr, er de også meget velkomne.

Pris.
Prisen afhænger af hvor lang tid jeg bruger.
Den gennemsnitlige tid jeg bruger på en spyt/urinprøve er omkring 2 timer, men afhænger af hvor store ubalancer der er tale om, hvor omfattende svar man ønsker, hvor mange spørgsmål man har osv. Nogle ønsker fx blot de absolut vigtigste tiltag, mens andre gerne vil have så mange punkter/øvelser som muligt.
Timeprisen er 1300 kr.

Det er ganske enkelt at tage en spyt / urin prøve.
Du tager blot en vatpind og køre hver af enderne på indersiden af din eller dyrets kind. På en anden vatpind dyppes enderne i helt frisk urin. Prøverne tørres ved blot at lade dem ligge ved stuetemperatur et par dage, eller evt tørre dem forsigtigt (undgå for høj temp.) med en hårtørrer. Herefter puttes de i en plasticpose/frysepose hvorpå der at anført dit / dyrets navn, samt kontaktinfo. Prøven sendes til mig sammen med info om dig /dyret (dyreart, køn og alder), samt hvad der ønskes hjælp til.
Er det ikke muligt / vanskeligt at tage en ruinprøve, kan testen godt laves ud fra en spytprøve alene.

Ønsker du en kinesiologisk test af en fugl kan jeg i stedet for en spyt/urinprøve bruge en fjer fra fuglen.

En test via spyt/urinprøve er ingen erstatning for dyrlæge / læge- eller anden professionel behandling.
Det er vigtigt at pointere, at en kinesiologisk test af en spyt/urinprøve på ingen måde er en erstatning for dyrlæge / læge- eller anden professionel behandling!
Men en kinesiologisk test via spyt/urinprøve supplerer både traditionel sygdomsbehandling, og mange alternative behandlingsformer, rigtigt godt.

Er du interesseret i at få lavet en kinesiologisk test af dig eller dit dyr?
Så skal du blot sende mig en mail på modernehestehold@live.dk eller giv mig et kald/sms på tlf. 61 65 27 17.