Test via spyt / urinprøve

Hvis du ønsker det, kan jeg lave en kinesiologisk test af dig eller dit dyr, ved hjælp af en spyt / urinprøve. Grunden til at det er muligt for mig at teste via spyt / urin er, at i kroppens væsker er alle ubalancer også repræsenteret.

Selve den kinesiologiske test er fuldt ud lige så effektiv, når jeg tester via en spyt / urinprøve, som når jeg står sammen med dig /dyret og tester. Forskellen ér, at jeg når jeg tester via en spyt / urinprøve, har jeg ikke muligheden for at rette eventuelle ubalancer op direkte på dig / dyret. I stedet får du en mail, med udførsel beskrivelse af hvad du selv kan gøre, for at rette op på ubalancerne. Der vil typisk være tale om tilskud af vitaminer, mineraler, urter, homøopati, Bachs Blomster, punkter du selv skal massere eller holde på, små øvelser osv. Er der behov for det, har du selvfølgelig altid mulighed for at få yderligere support og/eller at få forskellige områder belyst yderligere.

Det er ganske enkelt at tage en spyt / urin prøve.
Du tager blot en vatpind og køre hver af enderne på indersiden af din eller dyrets kind. På en anden vatpind dyppes enderne i helt frisk urin. Prøverne tørres et par dage og puttes herefter i en plasticpose/frysepose hvorpå der at anført dit / dyrets navn, samt kontaktinfo. Prøven sendes til mig sammen med info om dig /dyret (dyreart, køn og alder), samt hvad der evt ønskes hjælp til. Er det ikke muligt/vanskeligt at tage en ruinprøve, kan testen godt laves ud fra en spytprøve alene.

Ønsker du en kinesiologisk test af en fugl, kan jeg i stedet for en spyt/urinprøve, bruge en fjer fra fuglen.

En test af spyt/urinprøve er ingen erstatning for dyrlæge / læge- eller anden professionel behandling
Det er vigtigt at pointere, at en kinesiologisk test af en spyt/urinprøve på ingen måde er en erstatning for dyrlæge / læge- eller anden professionel behandling! Men en kinesiologisk test via spyt/urinprøve supplerer både traditionel sygdomsbehandling, og mange alternative behandlingsformer rigtigt godt.

Er du interesseret i at få lavet en kinesiologisk test af dig eller dit dyr?
Så skal du blot sende mig en mail på modernehestehold@live.dk eller giv mig et kald på tlf. 61652717.

Hvad siger andre

Hvis du har lyst til at læse lidt om hvad andre syntes om mig og mit arbejde, så har du muligheden her: Hvad siger andre om Anja

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *