Om Moderne Hestehold

Moderne Hestehold er et univers for dig som søger viden og inspiration  om heste og hestehold!

Formålet med hjemmesiden er, at du nemt og hurtigt kan finde konkret viden om heste og hestehold. Samt få ideer og inspiration til hvordan du kan optimere din måde at holde hest på. Og din måde at omgås din hest på, til glæde for både dig og din hest.

Endvidere har du mulighed for at booke mig til at give din hest, dig selv, eller eventuelle andre dyr en kropsafbalancering – dette kan du læse meget mere om her: Kropsafbalancering

Hvis du tilmelder dig Moderne Hesteholds nyhedsbrev, vil du få info, nyheder, facts og andre godter serveret direkte i din inboks. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtigende at tilmelde sig Moderne Hesteholds nyhedsbrev, og du kan til hver en tid framelde nyhedsbrevet igen, hvis du ønsker det.

Hvis du har kommentarer, ros, kritik eller forslag til hjemmesiden er du meget velkommen til at sende mig en mail på: modernehestehold@live.dk

Ophavsret©
Alt materiale på disse sider tilhører Anja Thorup Jensen.
Materialerne må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.
Brugere kan dog frit printe materialet til eget private, ikke-kommercielle brug på disse betingelser:
– At dokumenterne forbliver hele, uredigerede og uden ændringer.
– At Moderne Hesteholds navn udtrykkeligt angives som kilde.

Persondatapolitik
Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Cvr-nr 32742408

.

3 kommentarer til “Om Moderne Hestehold”

 1. Vibeke Buchhave

  Hej Anja Thorup Jensen
  Så godt du holdt ferie nu, læste om dig på malgre tout og ville lige skrive mens jeg stadig har dig på nethinden så regner self ikke med svar før din ferie er slut..
  Kører du til Fyn, bor ved Nyborg?
  Har du en prisliste?
  Jeg har 2 heste, hvor den ene har en del problemer, med spændinger etc.
  Pft.

  Vibeke Buchhave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *