Giv slip – og åben op for noget nyt….

Af: Anja Thorup Jensen

I dag har jeg bl.a. delt et råd med en klient, som jeg har lyst til at dele med Jer alle.

Rådet handler om at lade os inspirere af træerne, der lige nu er ved at trække alle de gode og brugbare sager ind i deres kerne, hvorefter de giver slip på alt det de ikke længere har brug for – men som vi i høj grad kan nyde, med alle deres smukke farver…. 🍁🍂🍁

Grunden til at jeg har lyst til at dele dette med Jer lige nu, er at vi nu er gået ind i efteråret, og at vi derfor kan drage fordel af den ekstra energi, der nu er til stede. Inden for kinesisk medicin (som jeg jo blandt andet bruger i forbindelse med mine kropsafbalanceringer), siger man at efteråret er tiden for at samle sine ressourcer OG give slip på alt det der ikke længere tjener én (så der kan blive plads til noget nyt…) 🍁🍂🍁

Så….
1. Hvad vil du gerne tage med dig videre?
2. Hvad vil du gerne give slip på? – Og hvad er det smukke/gode ved dette, som det har haft givet dig?
3. Hvad vil du gerne åbne op for?

Jeg håber meget at I har lyst til at dele nogle svar på disse spørgsmål, så vi kan inspirere hinanden – uanset om det handler om vores heste, eller om andre dyr, eller om os selv, familie, arbejde osv.

Tip!
Under “Kropsafbalancering” kan du læse mere om de teknikker jeg arbejder med. Hvis du er interesseret i at få mig ud til dig selv eller din hest / pony / hund / kat er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på mail: modernehestehold@live.dk eller mobil 61652717

Artiklen tilhører Anja Thorup Jensen, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.

Nu hvor du er færdig med at læse artiklen…
Fortæl mig, hvad du synes! Hvilke tanker satte teksten i gang hos dig? Hvad fik du ud af artiklen? Er der områder du gerne ville have uddybet? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!
Men vær opmærksom på, at jeg ikke længere har tid til at skrive personlige svar til alle. Indimellem kan det godt være at jeg lige kommentere på ét eller andet hvis jeg har tiden til det, men har du specifikke spørgsmål vedr. din egen hest / pony, så kontakt mig på mail eller telefon – måske har jeg et hurtigt svar til dig, eller du kan booke en tid til en konsultation hos mig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *