Hvem står bag?

Mit navn er Anja Thorup Jensen.

 

Adfærdsbiolog

Jeg er uddannet Cand. Scient med speciale i hesteadfærd –og velfærd.
I forbindelse med mit studie har jeg erhvervet en masse teoretisk viden på et meget højt fagligt niveau. Jeg har blandt andet stor viden inden for anatomi, fysiologi og biomekanik, hvilket jeg i høj grad gør brug af både i forbindelse med mine kropsafbalanceringer og i forbindelse med træningen af hestene, samt når jeg underviser andre i at ride og træne deres heste. Ligeledes er min viden inden for neurobiologi og indlæringsteorier en stor fordel, både når jeg arbejder med hestene og når jeg underviser andre. Min viden inden for eksempelvis adfærdsbiologi, evolutionsbiologi og dyrevelfærd giver mig en solid baggrund for at kunne vurdere og rådgive andre inden for mange forskellige aspekter af hesteholdet, både når det gælder opstaldning, fodring, foldbrug mv.

Praktisk erfaring i at arbejde med heste

Jeg har en del praktisk erfaring i at arbejde med heste. Denne erfaring har jeg primært erhvervet via mit arbejde i forskellige typer af stalde i både Danmark og Tyskland. Jeg har blandt andet arbejdet på stutteri, rideskole, salgsstald, samt i en trænings- og uddannelsesstald med speciale i såkaldte ”problemheste”.

Alternativ behandler

I dag arbejder jeg som alternativ behandler hvor jeg kombinere mange forskellige teknikker efter behov – det kan du læse meget mere om her: Kropsafbalancering
Langt størstedelen af mine kunder er heste og ponyer, men jeg har gennem årene fået flere og flere mennesker på briksen. Ind i mellem arbejder jeg også med hunde og katte, og en sjælden gang i mellem har jeg også en kanin, en papagøje eller andre dyr mellem hænderne.

Tidligere job

Jeg har tidligere arbejdet i diverse stalde, på et dyrehospital, samt i fødevarestyrelsen– kontor for husdyrsundhed.

En livslang uddannelse

Jeg holder uendelig meget af mit arbejde, og sætter stor pris på den feedback jeg får fra både dyr og mennesker, da det hjælper mig med at blive endnu bedre. Ud over det praktiske arbejde i dagligdagen, bruger jeg også meget tid på at tilegne mig ny viden, og jeg deltager også løbende i forskellige kurser og efteruddannelser.

Hvad siger andre

Hvis du har lyst til at læse lidt om hvad andre syntes om mig, så har du muligheden her: Hvad siger andre om Anja

anja3