Hvorfor kan det være en fordel at få min underviser til at se at min hest får Equine Touch?

Af: Anja Thorup Jensen

Ved at lade din underviser se din hest få Equine Touch, og bede ham/hende om at lægge nøje mærke til dens reaktioner undervejs, vil din underviser kunne få en bedre fornemmelse for din hest, og eventuelle problemer den måtte have. Med denne indsigt vil det være meget nemmere at tilrettelægge træningen, til helt specifikt at styrke hesten, der hvor den er svagest, og på den måde opbygge hesten på den mest hensigtsmæssige måde. Det er fx en kæmpe fordel helt specifikt at vide hvor hesten eventuelt har nedsat ledbevægelighed, nedsat smidighed og måske er øm, så man kan tage hensyn til dette i træningen, og arbejde målrettet på at forbedre det. Ligeledes er det en kæmpefordel at vide hvor hesten mangler styrke, samt hvilke muskler / muskelgrupper som måske ”tager over” og kompensere for manglende styrke andre steder, og som derfor godt engang imellem kan gøre at hesten virker stærkere end den egentlig er, og kan være med til at forklare hvorfor nogle øvelser ”bare ikke vil lykkes”.

Når træningen tilrettelægges til helt specifikt at styrke hesten dér hvor den er svagest – og du via træningen kan hjælpe din hest med at opbygge både den styrke, den smidighed og den balance som den har brug for, i forbindelse med dét du gerne vil bruge den til, vil den også kunne arbejde med overskud og glæde.

Tilbage til “Spørgsmål og svar om Equine Touch”

Tip!
Under “Kropsafbalancering” kan du læse mere om de teknikker jeg arbejder med. Hvis du er interesseret i at få mig ud til dig selv eller din hest / pony / hund / kat er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på mail: modernehestehold@live.dk eller mobil 61652717.

Artiklen tilhører Anja Thorup Jensen, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.

Nu hvor du er færdig med at læse artiklen…
Fortæl mig, hvad du synes! Hvilke tanker satte teksten i gang hos dig? Hvad fik du ud af artiklen? Er der områder du gerne ville have uddybet? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!
Men vær opmærksom på, at jeg ikke længere har tid til at skrive personlige svar til alle. Indimellem kan det godt være at jeg lige kommentere på ét eller andet hvis jeg har tiden til det, men har du specifikke spørgsmål vedr. din egen hest / pony, så kontakt mig på mail eller telefon – måske har jeg et hurtigt svar til dig, eller du kan booke en tid til en konsultation hos mig.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *