Equine Touch og osteopati, kiropraktik, fysioterapi massage mv.

Af: Anja Thorup Jensen

Equine Touch er en bodywork-metode som arbejder holistisk med hele kroppen, uanset hvad problemet måtte være.

Osteopati og bowen-teknikken er eksempler på andre former for bodywork-metoder, hvor der ligeledes arbejdes med hestens bløde væv, og hvor der også arbejdes holistisk med hele hesten.

Kiropraktik og fysioterapi er eksempler på bodywork-metoder, hvor der også arbejdes med hestens bløde væv. Men i modsætning til Equine Touch vil man i forbindelse med en kiropraktisk eller fysioterapeutisk behandling typisk søge at finde den/de specifikke årsager til et givent problem, og så arbejde lokalt på at løse dette problem. Endvidere arbejdes der i forbindelse med kiropraktik og fysioterapi også med ledmanipulationer.

Endelig er der også forskellige massage-teknikker, som jo også arbejder med hestens bløde væv. Inden for massagen kan der være stor forskel på hvordan der arbejdes – nogle starter fra en ende af, og arbejder sig systematisk igennem hele hesten, mens andre udelukkende arbejder på de ”problem-områder” som hesten måtte have.

Equine Touch er en meget kraftfuld og dybdegående teknik, hvormed man kan nå meget langt. Men når det så er sagt, kan man med fordel kombinere Equine Touch med bodywork-metoder som eksempelvis kiropraktik og fysioterapi. I disse tilfælde er det især muligheden for eventuelle led-manipulationer, samt specifikke øvelser der er tilpasset den/de udfordringer som hesten måtte have og/eller de mål der ønskes at nås, som jeg ser som en stor fordel.

Herudover supplerer Equine Touch og eksempelvis homeopati, bach blomster-medicin, akupunktur, kinesiologi og healing/reiki også hinanden rigtig godt.

Tilbage til “Spørgsmål og svar om Equine Touch”

Tip!
Under “Kropsafbalancering” kan du læse mere om de teknikker jeg arbejder med. Hvis du er interesseret i at få mig ud til dig selv eller din hest / pony / hund / kat er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på mail: modernehestehold@live.dk eller mobil 61652717.

Artiklen tilhører Anja Thorup Jensen, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.

Nu hvor du er færdig med at læse artiklen…
Fortæl mig, hvad du synes! Hvilke tanker satte teksten i gang hos dig? Hvad fik du ud af artiklen? Er der områder du gerne ville have uddybet? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!
Men vær opmærksom på, at jeg ikke længere har tid til at skrive personlige svar til alle. Indimellem kan det godt være at jeg lige kommentere på ét eller andet hvis jeg har tiden til det, men har du specifikke spørgsmål vedr. din egen hest / pony, så kontakt mig på mail eller telefon – måske har jeg et hurtigt svar til dig, eller du kan booke en tid til en konsultation hos mig.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *