Hvordan kan Equine Touch hjælpe mig med at opnå bedre relationer med min hest?

Af: Anja Thorup Jensen

Ved at se din hest få Equine Touch, og nøje lægge mærke til dens reaktioner før, under og efter sessionen, vil du få en bedre fornemmelse for din hest, samt en dybere forståelse for eventuelle problemer den måtte have. Da du herved får en større forståelse for din hest, vil du også kunne opnå bedre relationer til den. Endvidere vil hesten også blive påvirket af at få Equine Touch, hvilket også i høj grad kan være medvirkende til, at den generelt får bedre relationer til dem der omgås og håndtere den.

Enkelte hesteejere har, mens de har stået og set deres hest få Equine Touch, fx oplevet at de selv pludselig er blevet meget trætte, har fået ”uro” i højre knæ, samtidig med at jeg arbejdede med hestens højre knæ, er blevet meget varm i venstre skulder, samtidig med at jeg har arbejdet med hestens venstre skulder, osv.

Tilbage til “Spørgsmål og svar om Equine Touch”

Tip!
Under “Kropsafbalancering” kan du læse mere om de teknikker jeg arbejder med. Hvis du er interesseret i at få mig ud til dig selv eller din hest / pony / hund / kat er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på mail: modernehestehold@live.dk eller mobil 61652717.

Artiklen tilhører Anja Thorup Jensen, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.

Nu hvor du er færdig med at læse artiklen…
Fortæl mig, hvad du synes! Hvilke tanker satte teksten i gang hos dig? Hvad fik du ud af artiklen? Er der områder du gerne ville have uddybet? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!
Men vær opmærksom på, at jeg ikke længere har tid til at skrive personlige svar til alle. Indimellem kan det godt være at jeg lige kommentere på ét eller andet hvis jeg har tiden til det, men har du specifikke spørgsmål vedr. din egen hest / pony, så kontakt mig på mail eller telefon – måske har jeg et hurtigt svar til dig, eller du kan booke en tid til en konsultation hos mig.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *