Hvad skal jeg være opmærksom på efter at min hest har fået Equine Touch?

Af: Anja Thorup Jensen

Når din hest har fået Equine Touch bør den i reglen have fred –og meget gerne komme på fold resten af dagen, så den kan bevæge sig frit.
Det er meget vigtigt at hesten har fri adgang til frisk vand, da Equine Touch bl.a. virker udrensende, og det derfor er vigtigt at hesten drikker en masse vand, så affaldsstofferne ikke ophobes i hestens væv. Denne detox-proces kan nogle gange vise sig som små hævelser rundt omkring på hestens krop. Men hævelserne er ikke skadelige, og forsvinder af sig selv igen.
Endelig vil det være en fordel at du efterfølgende notere alle former for ændringer, som du registrere hos din hest. Det kan fx være bedre præstationsevner, mere glansfuld pels, reduceret aggression ved opsadling osv, mere sociali stald og på fold, bedre muskelfylde, bedre balance, osv..

Tilbage til “Spørgsmål og svar om Equine Touch”

Tip!
Under “Kropsafbalancering” kan du læse mere om de teknikker jeg arbejder med. Hvis du er interesseret i at få mig ud til dig selv eller din hest / pony / hund / kat er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på mail: modernehestehold@live.dk eller mobil 61652717.

Artiklen tilhører Anja Thorup Jensen, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.

Nu hvor du er færdig med at læse artiklen…
Fortæl mig, hvad du synes! Hvilke tanker satte teksten i gang hos dig? Hvad fik du ud af artiklen? Er der områder du gerne ville have uddybet? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!
Men vær opmærksom på, at jeg ikke længere har tid til at skrive personlige svar til alle. Indimellem kan det godt være at jeg lige kommentere på ét eller andet hvis jeg har tiden til det, men har du specifikke spørgsmål vedr. din egen hest / pony, så kontakt mig på mail eller telefon – måske har jeg et hurtigt svar til dig, eller du kan booke en tid til en konsultation hos mig.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *