Skal jeg gøre noget for at forberede min hest til Equine Touch?

Af: Anja Thorup Jensen

Når din hest skal have Equine Touch bør du sørge for at den er tør, og forholdsvis nystriglet, da det er vanskeligt at arbejde på en våd, mudret og snavset hest. Det er ligeledes vanskeligt at arbejde på en hest der har fået showshine/pelsglans på, så det skal du også undlade.

Da hesten i reglen* bør få fri et døgns tid efter at den har fået Equine Touch, og har bedst af enten at komme på fold, eller ind i sin boks, alt efter hvad den er vant til, skal træning, striglning, hygge osv. ske inden at hesten får Equine Touch.

*Bruges Equine Touch som en afslappende, løsgørende, eller energigivende teknik umiddelbart før en konkurrence eller anden præstation, skal den naturligvis ikke have træningsfri indtil næste dag.

Tilbage til “Spørgsmål og svar om Equine Touch”

Tip!
Under “Kropsafbalancering” kan du læse mere om de teknikker jeg arbejder med. Hvis du er interesseret i at få mig ud til dig selv eller din hest / pony / hund / kat er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på mail: modernehestehold@live.dk eller mobil 61652717.

Artiklen tilhører Anja Thorup Jensen, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.

Nu hvor du er færdig med at læse artiklen…
Fortæl mig, hvad du synes! Hvilke tanker satte teksten i gang hos dig? Hvad fik du ud af artiklen? Er der områder du gerne ville have uddybet? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!
Men vær opmærksom på, at jeg ikke længere har tid til at skrive personlige svar til alle. Indimellem kan det godt være at jeg lige kommentere på ét eller andet hvis jeg har tiden til det, men har du specifikke spørgsmål vedr. din egen hest / pony, så kontakt mig på mail eller telefon – måske har jeg et hurtigt svar til dig, eller du kan booke en tid til en konsultation hos mig.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *