Equine Touch og ældre heste, samt meget svækkede heste

Af: Anja Thorup Jensen

Både ældre heste, og meget svækkede heste, kan have stor glæde af at få Equine Touch, da det hjælper med at holde gang i flowet i kroppen.  Endvidere virker Equine Touch også løsgørende på både hestens led og muskulatur, og har derved en positiv indflydelse på hestens smidighed. Men Equine touch virker også smertelindrende, fremskynder helingsprocesser og giver mere energi og overskud. Endelig vil hestens immunforsvar også øges, hvorved hesten vil være bedre beskyttet mod diverse bakterie- og virusangreb. Sidst, men ikke mindst, vil den dybe afslapning og det generelt øgede velbefindende, være en værdifuld gave at give sin gamle hest, som tak for alle de gode stunder den har givet én igennem livet. Eller være en værdifuld gave at give sin svækkede hest som har brug for lidt ekstra kærlighed og omsorg.

Tilbage til “Spørgsmål og svar om Equine Touch”

Tip!
Under “Kropsafbalancering” kan du læse mere om de teknikker jeg arbejder med. Hvis du er interesseret i at få mig ud til dig selv eller din hest / pony / hund / kat er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på mail: modernehestehold@live.dk eller mobil 61652717.

Artiklen tilhører Anja Thorup Jensen, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.

Nu hvor du er færdig med at læse artiklen…
Fortæl mig, hvad du synes! Hvilke tanker satte teksten i gang hos dig? Hvad fik du ud af artiklen? Er der områder du gerne ville have uddybet? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!
Men vær opmærksom på, at jeg ikke længere har tid til at skrive personlige svar til alle. Indimellem kan det godt være at jeg lige kommentere på ét eller andet hvis jeg har tiden til det, men har du specifikke spørgsmål vedr. din egen hest / pony, så kontakt mig på mail eller telefon – måske har jeg et hurtigt svar til dig, eller du kan booke en tid til en konsultation hos mig.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *