Equine Touch og heste der pga. en skade skal have boksro.

Af: Anja Thorup Jensen

Det kan undertiden være nødvendigt at holde hesten i fuldstændig ro på grund af en skade. Men da hestens krop gennem millioner af år er tilpasset et liv i mere eller mindre konstant bevægelse fungere den ikke særlig godt uden bevægelse. Med Equine Touch kan man hjælpe hestens krop med at holde gang i flowet, blandt andet ved at stimulere blod- og lymfecirkulationen, så der kommer så mange næringsstoffer ud til kroppens væv som overhovedet muligt, og så affaldsstofferne ligeledes fjernes hurtigst muligt. Herved opnår man også en reduktion af ødemer og væskeophobninger, samt et øget immunforsvar, så hesten er bedre beskyttet mod sekundære infektioner. Også Qi-flow’et i meridianbanerne styrkes ved Equine Touch, og energiblokeringer frigøres. Endvidere virker Equine Touch også smertelindrende, hjælper hesten med at slappe af, og fremskynder generelt helingsprocesser.

Tilbage til “Spørgsmål og svar om Equine Touch”

Tip!
Under “Kropsafbalancering” kan du læse mere om de teknikker jeg arbejder med. Hvis du er interesseret i at få mig ud til dig selv eller din hest / pony / hund / kat er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på mail: modernehestehold@live.dk eller mobil 61652717.

Artiklen tilhører Anja Thorup Jensen, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.

Nu hvor du er færdig med at læse artiklen…
Fortæl mig, hvad du synes! Hvilke tanker satte teksten i gang hos dig? Hvad fik du ud af artiklen? Er der områder du gerne ville have uddybet? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!
Men vær opmærksom på, at jeg ikke længere har tid til at skrive personlige svar til alle. Indimellem kan det godt være at jeg lige kommentere på ét eller andet hvis jeg har tiden til det, men har du specifikke spørgsmål vedr. din egen hest / pony, så kontakt mig på mail eller telefon – måske har jeg et hurtigt svar til dig, eller du kan booke en tid til en konsultation hos mig.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *