Hvor lang tid tager en Equine Touch session?

Af: Anja Thorup Jensen

Det kan variere meget hvor lang tid en Equine Touch session tager.

Når jeg kommer ud for at give en hest Equine Touch spørger jeg altid ind til den måde som hesten passes på, hvordan den trives, samt hvilke problemer den eventuelt har og/eller har haft.

Herefter laver jeg en ganganalyse af hvordan hesten bevæger sig, mærker hesten grundigt igennem, og tjekker evt hvordan udstyret passer den. Det gør jeg fordi jeg mener, at tingene hænger sammen….og i sidste ende vil Equine Touch ikke kunne hjælpe hesten med eventuelle problemer, hvis ikke årsagen til problemerne findes og elimineres!

Det er også vigtig for mig at vise og forklare hestens ejer/rytter hvad jeg ser og mærker, og forklare hvordan det hænger sammen med hvordan hesten trives, opfører sig og fungere i ridningen/træningen. For på den måde bliver hestens ejer/rytter endnu bedre til selv at opfange hvis hesten får problemer, og kan derved fange dem i opløbet – til stor glæde for hesten og dens velbefindende, for effekten af træningen, og til glæde for ejerens pengepung….

Alt afhængig af hvor lang tid hestens ejer/rytter og jeg bruger på at gennemgå hesten fra A-Z, og afhængig af hvordan hesten reagere, tager en Equine Touch session typisk omkring 2 timer -nogle gange lidt mindre, og andre gange lidt mere.

Tilbage til “Spørgsmål og svar om Equine Touch”

Tip!
Under “Kropsafbalancering” kan du læse mere om de teknikker jeg arbejder med. Hvis du er interesseret i at få mig ud til dig selv eller din hest / pony / hund / kat er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på mail: modernehestehold@live.dk eller mobil 61652717.

Artiklen tilhører Anja Thorup Jensen, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.

Nu hvor du er færdig med at læse artiklen…
Fortæl mig, hvad du synes! Hvilke tanker satte teksten i gang hos dig? Hvad fik du ud af artiklen? Er der områder du gerne ville have uddybet? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!
Men vær opmærksom på, at jeg ikke længere har tid til at skrive personlige svar til alle. Indimellem kan det godt være at jeg lige kommentere på ét eller andet hvis jeg har tiden til det, men har du specifikke spørgsmål vedr. din egen hest / pony, så kontakt mig på mail eller telefon – måske har jeg et hurtigt svar til dig, eller du kan booke en tid til en konsultation hos mig.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *