Equine Touch som ”præstationsfremmende middel”

Af: Anja Thorup Jensen

Heste behøver på ingen måde at have problemer, for at få glæde af Equine Touch, og Equine Touch kan med fordel gives alene for velværets skyld. Men netop fordi Equine Touch i så høj grad arbejder på at afbalancere hestens krop på alle niveauer, vil Equine Touch også have en forebyggende virkning.

Når hesten er afbalanceret, og dens fysiske og mentale helbred er i top, vil den også kunne præstere optimalt. Derfor vil Equine Touch, som jo netop hjælper hesten med at komme i fysisk og psykisk balance, også øge hestens præstationsevne.

Tilbage til “Spørgsmål og svar om Equine Touch”

Tip!
Under “Kropsafbalancering” kan du læse mere om de teknikker jeg arbejder med. Hvis du er interesseret i at få mig ud til dig selv eller din hest / pony / hund / kat er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på mail: modernehestehold@live.dk eller mobil 61652717.

Artiklen tilhører Anja Thorup Jensen, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.

Nu hvor du er færdig med at læse artiklen…
Fortæl mig, hvad du synes! Hvilke tanker satte teksten i gang hos dig? Hvad fik du ud af artiklen? Er der områder du gerne ville have uddybet? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!
Men vær opmærksom på, at jeg ikke længere har tid til at skrive personlige svar til alle. Indimellem kan det godt være at jeg lige kommentere på ét eller andet hvis jeg har tiden til det, men har du specifikke spørgsmål vedr. din egen hest / pony, så kontakt mig på mail eller telefon – måske har jeg et hurtigt svar til dig, eller du kan booke en tid til en konsultation hos mig.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *