Equine Touch og mentale / følelsesmæssige spændinger hos hesten

Af: Anja Thorup Jensen

Det er ikke kun hjernen som husker, men hver eneste celle i kroppen husker – et fænomen som undertiden betegnes ”celle-hukommelse”.

Især for et flugtdyr som hesten opstår skader meget ofte mens hesten flygter, eller kæmper hvis flugt ikke er mulig, og hesten vil i denne tilstand være i én eller anden form for frygt og/eller stress tilstand. Når man i forbindelse med Equine Touch påvirker hestens muskulatur, påvirker man således også muskelvævets ”hukommelse”, og vil derved også kunne nå ind til de følelser der opstod i forbindelse med eventuelle skader. Det vil sige, at det i reglen ikke ”kun” er muskel-spændinger som løsnes i forbindelse med Equine Touch, men også alle de mentale og følelsesmæssige spændinger der er koblet sammen med muskelspændingerne, løsnes under sessionen.

Tilbage til “Spørgsmål og svar om Equine Touch”

Tip!
Under “Kropsafbalancering” kan du læse mere om de teknikker jeg arbejder med. Hvis du er interesseret i at få mig ud til dig selv eller din hest / pony / hund / kat er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på mail: modernehestehold@live.dk eller mobil 61652717.

Artiklen tilhører Anja Thorup Jensen, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.

Nu hvor du er færdig med at læse artiklen…
Fortæl mig, hvad du synes! Hvilke tanker satte teksten i gang hos dig? Hvad fik du ud af artiklen? Er der områder du gerne ville have uddybet? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!
Men vær opmærksom på, at jeg ikke længere har tid til at skrive personlige svar til alle. Indimellem kan det godt være at jeg lige kommentere på ét eller andet hvis jeg har tiden til det, men har du specifikke spørgsmål vedr. din egen hest / pony, så kontakt mig på mail eller telefon – måske har jeg et hurtigt svar til dig, eller du kan booke en tid til en konsultation hos mig.

 

2 kommentarer til “Equine Touch og mentale / følelsesmæssige spændinger hos hesten”

 1. Hei,

  Jeg lurer på om det finnes undervisning/kurs i Danmark i ET etter level 2? Jeg har tatt level 1 og level 2 i Norge for noen år siden og skulle gjerne gått videre. Det finnes ikke her hos oss, men jeg håpet kanskje i Danmark?

  Mvh
  Tone Thomas

 2. Hej Tone.

  Nej, der er desværre ingen level 3 og level 4 kurser i Danmark. Du kan se kursuskalenderen her: http://www.equinetouch.dk/kalender/

  Men du kan eventuelt kontakte Eva Lønborg-Madsen, som er hende der underviser i Equine Touch her i Danmark. Hun vil måske kunne hjælpe dig med at finde ud af, hvor der bliver holdt level 3 og level 4 kurser tættest på Norge. Her kan du se hendes kontakt-info: http://www.equinetouch.dk/kontakt/

  Mange hilsner fra Anja / Moderne Hestehold

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *