Equine Touch før, under eller efter foling

Af: Anja Thorup Jensen

Jeg vil med glæde give en hoppe Equine Touch både før og efter foling.

Da både drægtigheden og folingen kan være en stor belastning for kroppen, vil Equine Touch kunne hjælpe hoppen med at bevare, eller genvinde kroppens naturlige balance. Og så er der jo også lige den ”detalje”, at de fleste heste i høj grad nyder at få Equine Touch, og det derfor er en dejlig gave at kunne give hoppen. Hvis hoppen efter folingen har svært ved at komme af med moderkagen kan Equine Touch mange gange sætte gang i processen.

En hoppe som er i gang med at fole, vil jeg lade få fred og ro til den proces, som en foling jo også er. Men opstår der problemer/komplikationer vil jeg ikke tøve med at forsøge mig med Equine Touch, mens vi venter på dyrlægen. I sådan et tilfælde tror jeg at Equine Touch især vil kunne hjælpe med at berolige hoppen, og hjælpe hende med at slappe af og genvinde kræfter.

Tilbage til “Spørgsmål og svar om Equine Touch”

Tip!
Under “Kropsafbalancering” kan du læse mere om de teknikker jeg arbejder med. Hvis du er interesseret i at få mig ud til dig selv eller din hest / pony / hund / kat er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på mail: modernehestehold@live.dk eller mobil 61652717.

Artiklen tilhører Anja Thorup Jensen, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.

Nu hvor du er færdig med at læse artiklen…
Fortæl mig, hvad du synes! Hvilke tanker satte teksten i gang hos dig? Hvad fik du ud af artiklen? Er der områder du gerne ville have uddybet? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!
Men vær opmærksom på, at jeg ikke længere har tid til at skrive personlige svar til alle. Indimellem kan det godt være at jeg lige kommentere på ét eller andet hvis jeg har tiden til det, men har du specifikke spørgsmål vedr. din egen hest / pony, så kontakt mig på mail eller telefon – måske har jeg et hurtigt svar til dig, eller du kan booke en tid til en konsultation hos mig.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *