Equine Touch – symptombehandling eller varige resultater?

Af: Anja Thorup Jensen

 

Når jeg kommer ud for at give en hest Equine Touch, er det vigtig for mig at finde ud af hvordan den trives.

Årsagen hertil er, at hvis der er én eller flere faktorer, som påvirker hesten negativt og bringer den ud af balance, vil jeg kunne give den nok så meget Equine Touch, men det vil aldrig kunne løse hestens problem.  Det er altså nødvendigt finde og eliminere den/de faktorer som bringer hesten ud af balance, for at opnå et varigt resultat, og ikke blot symptombehandle.

 

De mest almindelige problemer som kan have en negativ effekt på hestene og deres trivsel er hvis hesten:

  • Ikke fodres/vandes i overensstemmelse med hvordan dens fordøjelse fungere
  • Ikke har mulighed for fri og regelmæssig bevægelse
  • Ikke har mulighed for at indgå sociale interaktioner med andre heste
  • Ikke trives i den flok den går i
  • Ikke trives i det miljø den lever i
  • Har voldsom parasitbelastning
  • Ikke passes korrekt med hensyn til tænder, hove mv.
  • Trænes for meget eller forkert
  • Går med udstyr der ikke passer den
  • Udsættes for udefra kommende traumer/ulykker

Tilbage til “Spørgsmål og svar om Equine Touch”

Tip!
Under “Kropsafbalancering” kan du læse mere om de teknikker jeg arbejder med. Hvis du er interesseret i at få mig ud til dig selv eller din hest / pony / hund / kat er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på mail: modernehestehold@live.dk eller mobil 61652717.

Artiklen tilhører Anja Thorup Jensen, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.

Nu hvor du er færdig med at læse artiklen…
Fortæl mig, hvad du synes! Hvilke tanker satte teksten i gang hos dig? Hvad fik du ud af artiklen? Er der områder du gerne ville have uddybet? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!
Men vær opmærksom på, at jeg ikke længere har tid til at skrive personlige svar til alle. Indimellem kan det godt være at jeg lige kommentere på ét eller andet hvis jeg har tiden til det, men har du specifikke spørgsmål vedr. din egen hest / pony, så kontakt mig på mail eller telefon – måske har jeg et hurtigt svar til dig, eller du kan booke en tid til en konsultation hos mig.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *