Skal hesten være syg eller skadet for at have glæde af Equine Touch?

Af: Anja Thorup Jensen

Nej, din hest behøver hverken være syg, skadet eller have andre problemer, for at få glæde af Equine Touch. På samme måde som vi nyder en god kropsbehandling, kan heste også i høj grad nyde, og have glæde af, Equine Touch, alene for velværets skyld.

 

Men Equine Touch virker i høj grad både forebyggende og præstationsfremmende, så det er en god måde at ”forkæle” sin hest på, samtidig med at dens præstationsevne forbedres, hvorved I kan få langt mere ud af den daglige træning, og opnå bedre resultater ved konkurrencer. Endvidere vil regelmæssig Equine Touch forebygges skader og sygdom hos hesten, så du reducere risikoen for træningspauser hvor hesten står stille pga. skader og/eller sygdom (og spare dyrlægeregningerne…), og du har også en god chance for at hesten er godt gående i selv en høj alder.

Tilbage til “Spørgsmål og svar om Equine Touch”

Tip!
Under “Kropsafbalancering” kan du læse mere om de teknikker jeg arbejder med. Hvis du er interesseret i at få mig ud til dig selv eller din hest / pony / hund / kat er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på mail: modernehestehold@live.dk eller mobil 61652717.

Artiklen tilhører Anja Thorup Jensen, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.

Nu hvor du er færdig med at læse artiklen…
Fortæl mig, hvad du synes! Hvilke tanker satte teksten i gang hos dig? Hvad fik du ud af artiklen? Er der områder du gerne ville have uddybet? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!
Men vær opmærksom på, at jeg ikke længere har tid til at skrive personlige svar til alle. Indimellem kan det godt være at jeg lige kommentere på ét eller andet hvis jeg har tiden til det, men har du specifikke spørgsmål vedr. din egen hest / pony, så kontakt mig på mail eller telefon – måske har jeg et hurtigt svar til dig, eller du kan booke en tid til en konsultation hos mig.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *