Bor du på Sjælland – og vil du gerne i kontakt med andre i dit nærområde?

Så brug kommentarfelterne herunder til at komme i kontakt med hinanden.

Jeg holder ikke specielt meget øje med siden, og jeg koordinere ikke turene for Jer. Men I kan bruge siden til at komme i kontakt med andre som også er interesseret I at få mig over, så I kan så booke mig samlet – jo flere i er, jo flere er i til at dele transportudgifterne.

Jeg arbejder både med heste/ponyer og med mennesker, men også med hunde og katte.

Så skriv hvor du/dit dyr bor. Skriv evt også om der er mulighed for at du/dit dyr kan komme til et opsamlingssted? Eller om der er mulighed for at andre kan komme til dig.

Håber I får glæde af denne mulighed 🙂

.

3 kommentarer til “Bor du på Sjælland – og vil du gerne i kontakt med andre i dit nærområde?”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *