Vil du gerne have mig til den sydlige halvdel af Jylland?

– Og vil du gerne i kontakt med andre som også er interesseret i at få mig over, så I kan dele transportudgifterne? Så brug kommentarfelterne herunder til at komme i kontakt med hinanden.

Jeg holder ikke specielt meget øje med siden, og jeg koordinere ikke turene for Jer. Men I kan bruge siden til at komme i kontakt med andre som også er interesseret I at få mig over, så I kan så booke mig samlet.

Jeg arbejder både med heste/ponyer og med mennesker, men også med hunde og katte.

Så skriv hvor du/dit dyr bor. Skriv evt også om der er mulighed for at du/dit dyr kan komme til et opsamlingssted? Eller om der er mulighed for at andre kan komme til dig.

Håber I får glæde af denne mulighed 🙂

.

16 kommentarer til “Vil du gerne have mig til den sydlige halvdel af Jylland?”

 1. Hej.

  Jeg ønsker, at få min hest behandlet af Anja.
  Jeg har hest i Østjylland, nærmere betegnet Hedensted.
  Er der nogen, som ønsker at være med til en “samle-ordning”, for at så at dele udgifterne fik kørsel mm.

  De bedste hilsner Anne Emilie

 2. Hej
  Jeg kunne godt være interesseret. Min hest står lige nord for Horsens. Ved du hvad det koster?

 3. Jeg har to heste, der virkelig trænger til besøg af Anja. Bor på Djursland og har mulighed for at holde en samling her. Er I med på det??:-)

 4. Hej
  Jeg har en hest i 6400 Sønderborg som jeg ønsker behandlet
  Jeg kan evt godt køre hen et sted. Eller vi kan også samles hos os
  Nogen der vil gå sammen om en bestilling ?
  Mvh Line

 5. Britta Buchreitz

  Jeg vil rigtig gerne have besøg af dig til Alfadis. Du hjalp mig sidste år, da Alfadis var forgiftet af brandbæger.
  Vh Britta

 6. Anette Grøntved

  Hej 🙂
  Jeg hører til i Vejle og vil også gerne have besøg af Anja. Min pony har smerter i den 7. halshvirvel, som påvirker vores ridning så voldsomt, at han efter ca 20 min ridt, begynder at bide i gjorden og hvis ikke jeg står af ham, kan det ende med, at han kaster sig fra side til side. Meget ubehageligt.

 7. Hej:)
  Jeg bor i Give (7323) omkring Billund. Jeg ville høre om du havde planlagt en tur herover, eller om der var andre der ved noget om hvornår du er i dette område.
  Hvor kan jeg finde priser?
  Mvh Anne

 8. Grethe hersbøll

  Hej Anja
  Jeg har læst din artikel om 7 hvirvel og blev helt glad i mit ansigt, min hest har været halt i 3 måneder nu og jeg må sige at jeg har prøvet alt, og jeg mener alt, hovbyld sko med såler røntgen , 2 massører kiopraktor Kranielsekrat terapi 4 gange og smertestillende fra dyrlæger, løsning at tungeben bacontrack osv osv men intet har hjulpet, han er rengående i skridt og kiopraktor var vildt imponeret over hvor smidig han var i sin ryg, men hvad hjælper det , han er halt på v ben, så hvis du kan hjælpe ham på rette kurs ville jeg blive så glad på både hans og mine vegne. Mange Hilsner Grethe hersbøll

 9. Har en hest i Bramming
  Som jeg godt kunne tænke mig et besøg til
  Hesten render frygtelig stærk både i trav og galop
  At en berider ikke vil op på hende mere ???????? Hjælp

 10. Hej.. Er der mon nogen i Vestjylland omkring Varde/Esbjerg området der vil være med på et besøg af Anja?
  Har en hest i Varde som godt kunne bruge et besøg..
  Mvh Mette

 11. Hej!
  Er der nogen i det midt og vest Jydske der kunne tænke sig at gå besøg af Anja? Som det ser ud lige vil hun kunne komme til Jylland d5. Juli 2024 og ellers til august. Jeg bor ved Viborg
  Hilsen Sidsel

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *