At genvinde balancen…

Af: Anja Thorup Jensen

Jeg har fået en rigtig dejlig feedback fra en kunde, som jeg gerne vil dele med Jer. Hun have kontaktet mig fordi hun på et ryttertræningskursus havde fundet ud af at hun var skæv, og var blevet anbefalet at prøve om jeg måske kunne hjælpe hende. Hun fortalte at hun havde været noget skeptisk – selv da hun lå på briksen. Med da hun efterfølgende havde været ude at ride, havde hun for første gang en fornemmelse af at hendes ben var lige lange og lå ens ind til hesten. Det var hun mildest talt noget overrasket over.. Næste morgen ville hun så prøve at løbe en tur, for at mærke hvordan det føltes….og hun kunne så konstatere at hun ikke længere ”knirkede” når hun løb – endnu en overraskelse. Men ud over at hun følte sig meget mere lige i kroppen, fik bedre rideture, ikke længere ”knirker” når hun løber, så var der også noget helt andet der havde ændret sig – nemlig hendes sukkertrang, som var forsvundet som dug for solen! Hun fortalte, at hendes mand en uges tid efter hendes besøg hos mig havde nævnt, at de slet ikke havde fået noget sødt i den sidste uges tid – og det var egentlig først der, det rigtig gik op for hende at hendes sukkertrang var væk, og at hun egentlig havde mere lyst til noget sundt som rigtig mad, frugt eller grønt, end til slik og kager.

Sådanne dejlige tilbagemeldinger får jeg heldigvis rigtig mange af, og selv om jeg igen og igen bliver fascineret over hvor lidt der mange gange skal til, for at ændre en hel masse, så giver det samtidig rigtig meget mening. For det eneste jeg egentlig gør, er at hjælpe Jer (eller Jeres dyr..) med at genvinde balancen. Og når balancen er genfundet vil I automatisk føle Jer mere centrerede, mere harmoniske, mere i balance, og i vil have en tendens til i højere grad at søge hvad der er godt for Jer, og styre uden om hvad der ikke er godt for Jer – og uden at det føles som et afsavn. For de fleste er det en proces, og nogle tager større skridt end andre, men rigtig mange oplever store ændringer allerede efter blot at have besøgt mig en enkelt gang.

Så til alle Jer der føler at I ikke heeeelt er i balance, at der er for mange ting der driller, at det er for meget op at bakke; I skal vide at det ikke behøver at være sådan – det er altid muligt at kommer mere i balance 🙂 Det er ikke sikkert at det er mig der skal hjælpe Jer – det er der rigtig mange som vil kunne! Men stol på at det er muligt – og at det ikke behøver at være hverken svært eller hårdt 🙂

Tip!
Under “Kropsafbalancering” kan du  læse mere om de teknikker jeg  arbejder med.
Hvis du er interesseret i at få mig ud til dig selv eller din hest / pony / hund / kat er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på mail: modernehestehold@live.dk eller mobil 61652717.

Artiklen tilhører Anja Thorup Jensen, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.

Nu hvor du er færdig med at læse artiklen…
Fortæl mig, hvad du synes! Hvilke tanker satte teksten i gang hos dig? Hvad fik du ud af artiklen? Er der områder du gerne ville have uddybet? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!
Men vær opmærksom på, at jeg ikke længere har tid til at skrive personlige svar til alle. Indimellem kan det godt være at jeg lige kommentere på ét eller andet hvis jeg har tiden til det, men har du specifikke spørgsmål vedr. din egen hest / pony, så kontakt mig på mail eller telefon – måske har jeg et hurtigt svar til dig, eller du kan booke en tid til en konsultation hos mig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *