Hvordan kan Equine Touch hjælpe heste med at opnå bedre relationer til andre heste?

Af: Anja Thorup Jensen

Equine Touch kan hjælpe hesten med at komme i bedre balance – og når hesten er i god balance vil den også have bedre forudsætninger for at få/vedligeholde gode relationer til andre.
Hvis en hest fx har smerter et sted i kroppen vil Equine Touch kunne afhjælpe disse smerter. Når hesten har færre smerter vil den være mindre irritabel og mere social, og vil derfor også kunne opnå bedre relationer med andre heste. Ligeledes kan Equine Touch hjælpe hestene med at få en bedre kropsbevidsthed, bedre balance og mere selvtillid, som alt sammen også giver bedre forudsætninger for at opnå bedre relationer med andre.

Tilbage til “Spørgsmål og svar om Equine Touch”

Tip!
Under “Kropsafbalancering” kan du læse mere om de teknikker jeg arbejder med. Hvis du er interesseret i at få mig ud til dig selv eller din hest / pony / hund / kat er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på mail: modernehestehold@live.dk eller mobil 61652717.

Artiklen tilhører Anja Thorup Jensen, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.

Nu hvor du er færdig med at læse artiklen…
Fortæl mig, hvad du synes! Hvilke tanker satte teksten i gang hos dig? Hvad fik du ud af artiklen? Er der områder du gerne ville have uddybet? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!
Men vær opmærksom på, at jeg ikke længere har tid til at skrive personlige svar til alle. Indimellem kan det godt være at jeg lige kommentere på ét eller andet hvis jeg har tiden til det, men har du specifikke spørgsmål vedr. din egen hest / pony, så kontakt mig på mail eller telefon – måske har jeg et hurtigt svar til dig, eller du kan booke en tid til en konsultation hos mig.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *