Hvad er Equine Touch – kort fortalt?

Af: Anja Thorup Jensen

Equine Touch er en meget blid, men samtidig meget kraftfuld og dybdegående teknik, som arbejder holistisk med hesten.

Med Equine Touch kommuniker man med hestens krop -primært via vibrationer gennem hestens bindevæv og cellernes kommunikationssystem, samt ved stimulering af meridianbaner og akupunkturpunkter.

 

Equine Touch er en blanding af vestlig og østlig filosofi.

  • Den vestlige del fokuserer på den manuelle del af kropsarbejdet, hvor der arbejdes med muskler, sener, ledbånd og bindevæv.
  • Den østlige del fokuserer på energiarbejdet, hvor der arbejdes med meridianbaner, akupunkturpunkter og energiblokeringer med henblik på at fremme og bevare det naturlige flow, kaldet Qi.

Tilbage til “Spørgsmål og svar om Equine Touch”

Tip!

Under “Kropsafbalancering” kan du  læse mere om de teknikker jeg  arbejder med.
Hvis du er interesseret i at få mig ud til din hest / pony er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på mail: modernehestehold@live.dk eller mobil 61652717.

Artiklen tilhører Anja Thorup Jensen, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.

Nu hvor du er færdig med at læse artiklen…
Fortæl mig, hvad du synes! Hvilke tanker satte teksten i gang hos dig? Hvad fik du ud af artiklen? Er der områder du gerne ville have uddybet? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!
Men vær opmærksom på, at jeg ikke længere har tid til at skrive personlige svar til alle. Indimellem kan det godt være at jeg lige kommentere på ét eller andet hvis jeg har tiden til det, men har du specifikke spørgsmål vedr. din egen hest / pony, så kontakt mig på mail eller telefon – måske har jeg et hurtigt svar til dig, eller du kan booke en tid til en konsultation hos mig.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *