Forkæl din Mor på Mors dag søndag d. 11. maj!

Vidste du at både VHT og kinesiologi kan gives som ren forkælelse, afslapning og velvære?

Så vil du gerne forkæle din Mor på MORS DAG søndag  d. 11. maj, er jeg sikker på at hun vil nyde en behandling i fulde drag –og at hun vil få stor glæde af den kropsafbalancering hun samtidig får 🙂

Fælles for både Vibromuscular Harmonisation Technique og Kinesiologi er, at begge teknikker arbejder holistisk med kroppen, og søger at aktivere kroppens egne ressourcer, så den bliver i stand til at genfinde og vedligeholde sin balance. Samt at begge teknikker kombinerer den vesterlandske viden om fysiologi og anatomi med den østerlandske viden om energier.

Vibromuscular Harmonisation Technique er meget behagelig og fuldstændig smertefrit. Det er nemlig vigtigt at behandlingen ikke gør ondt, da musklerne vil spænde op i forbindelse med smerte – og da det ikke er muligt at samarbejde med spændte muskler er det altså en nødvendighed at behandlingen er så blid, et den ikke fremkalder smerte, og dermed spændthed hos personen. Og det er da heller ikke unormalt at folk næsten falder i søvn i forbindelse med den behagelige og dybdeafspændende behandling.

Kinesiologi er en meget oplevelsesorienteret behandlingsform, som blandt andet kan lære os hvad der styrker os og hvad der tager vores energi, og derfor kan kinesiologien også være et fantastisk redskab til at lære os at lytte til vores krop, så vi ”opfanger dens stille hvisken” og dermed undgår at den bliver nød til at ”skrige dens budskaber til os” med smerte, ubehag og sygdom.

Er din Mor en læsehest ?

Hvis ja, så er Online-kurset ”Optimalt Hestehold – Hvad er optimalt hestehold for dig? Og for din hest?” også en rigtig god måde at forkæle hende på.

Som navnet antyder, handler kurset om hvordan man kan holde sin hest/pony på en måde, som både er optimal for hesten/ponyen -og for dens ejer. Der gives ingen anvisninger om hvordan man ”bør” holde sin hest/pony. For heste og ponyer er individuelle dyr, og et miljø som én hest/pony trives i, er ikke nødvendigvis velegnet til en anden hest/pony. Ligeledes er hesteejere meget forskellige, har forskellige holdninger, forskellige mål med deres hestehold, har forskellige resurser til rådighed, osv. Kurset giver dig derimod kortene på hånden, til selv at vurdere hvad der er bedst for din hest/pony. Du kan læse meget mere via linkene her.

Du kan både købe gavekort til en behandling, til onlinekurset og så selvfølgelig også et gavekort på lige nøjagtigt det beløb du ønsker 🙂

Send mig blot en mail på post@modernehestehold.dk eller giv mig et kald på 61 65 27 17.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *