Allergi over for kat -der forsvandt som dug for solen

Af: Anja Thorup Jensen

I sidste uge snakkede jeg med en mand jeg har haft på briksen. Han kom fordi han var begyndt at nyse hver aften, og det undrede ham at det altid var i nogenlunde samme tidsrum han begyndte at nyse, og uanset hvor i huset han var. Nu havde det stået på en halvt års tid, og han ville høre om jeg kunne hjælpe ham. Det jeg fandt frem til, var at han var allergisk over for bl.a. kat. Det blev han meget ked af, eftersom de havde kat. At hans nysen kom på nogenlunde samme tid hver aften, hang sammen med de ubalancer han havde i hans meridiansystem. Han fortalte nu, med glæde i stemmen, at han ikke havde nyst en eneste gang sit besøg hos mig. Det er dog min erfaring at de fleste allergier kræver lidt længere tid at komme helt til bunds i, men nogle gange er en enkelt tur på briksen nok.

Tip!
Under “Kropsafbalancering” kan du læse mere om de teknikker jeg arbejder med.
Hvis du er interesseret i at få mig ud til dig selv eller din hest / pony / hund / kat er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på mail: modernehestehold@live.dk eller mobil 61652717.

Nu hvor du er færdig med at læse dette lille skriv…
Fortæl mig, hvad du synes! Hvilke tanker satte teksten i gang hos dig? Hvad fik du ud af artiklen? Er der områder du gerne ville have uddybet? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!
Men vær opmærksom på, at jeg ikke længere har tid til at skrive personlige svar til alle. Indimellem kan det godt være at jeg lige kommentere på ét eller andet hvis jeg har tiden til det, men har du specifikke spørgsmål vedr. dig selv eller dit dyr, så kontakt mig på mail eller telefon – måske har jeg et hurtigt svar til dig, eller du kan booke en tid til en konsultation hos mig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *