Hvor ofte skal hesten have Equine Touch?

Af: Anja Thorup Jensen

En enkelt Equine Touch session vil altid være en værdifuld gave at give sin hest, og det vil kunne gavne den meget, da det vil sætte gang i en række processer som bringer den i bedre balance både fysisk, psykisk og følelsesmæssigt.

Men med et forløb bestående af flere sessioner vil hesten kunne opnå endnu flere fordele.

Har hesten et eller flere specifikke problemer, eller lider den af generel utrivelighed, vil et forløb bestående af flere Equine Touch sessioner være en stor fordel, da manefterhånden som hesten får løsnet op for sine spændinger og traumer, kan nå dybere og dybere lag. Generelt gælder det, at jo længere tid hesten har haft problemerne, og jomere hesten gennem tiden har kompenseret for problemer og smerter rundt omkring i kroppen, jo flere ”lag” skal man typisk arbejde sig igennem, og jo flere Equine Touch sessioner vil det være nødvendigt at give hesten, inden man når til bunds i problemerne.

Når hesten så er kommet i balance, kan man med fordel give den Equine Touch, for at hjælpe den med at bibeholde balancen og dermed forebygge nye problemer, og her kan der sagtens gå længere mellem sessionerne.

Men selv hvis hesten er sund og rask kan den have glæde af et forløb bestående af flere Equine Touch sessioner, da Equine Touch også i høj grad virker forebyggende, og hjælper hesten med ikke at blive skubbet ud af balance, af livets små (og nogle gange desværre også store…) ”puf”.

Equine Touch kan også med fordel gives i forbindelse med et årligt eller halvårligt tjek.

Tilbage til “Spørgsmål og svar om Equine Touch”

Tip!
Under “Kropsafbalancering” kan du læse mere om de teknikker jeg arbejder med. Hvis du er interesseret i at få mig ud til dig selv eller din hest / pony / hund / kat er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på mail: modernehestehold@live.dk eller mobil 61652717.

Artiklen tilhører Anja Thorup Jensen, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.

Nu hvor du er færdig med at læse artiklen…
Fortæl mig, hvad du synes! Hvilke tanker satte teksten i gang hos dig? Hvad fik du ud af artiklen? Er der områder du gerne ville have uddybet? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!
Men vær opmærksom på, at jeg ikke længere har tid til at skrive personlige svar til alle. Indimellem kan det godt være at jeg lige kommentere på ét eller andet hvis jeg har tiden til det, men har du specifikke spørgsmål vedr. din egen hest / pony, så kontakt mig på mail eller telefon – måske har jeg et hurtigt svar til dig, eller du kan booke en tid til en konsultation hos mig.

 

1 kommentar til “Hvor ofte skal hesten have Equine Touch?”

  1. Hvor lang tid går der for det meste imellem ET sessionerne?
    Et par dage? Et par uger? En gang i måneden?
    Skal ikke udelukke at min hest måske har nogle problemer, men i første omgang har jeg bare overvejet at afprøve ET pga velvære og balance

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *