Allergi over for kat -der forsvandt som dug for solen

Af: Anja Thorup Jensen

I sidste uge snakkede jeg med en mand jeg har haft på briksen. Han kom fordi han var begyndt at nyse hver aften, og det undrede ham at det altid var i nogenlunde samme tidsrum han begyndte at nyse, og uanset hvor i huset han var. Nu havde det stået på en halvt års tid, og han ville høre om jeg kunne hjælpe ham. Det jeg fandt frem til, var at han var allergisk over for bl.a. kat. Det blev han meget ked af, eftersom de havde kat. At hans nysen kom på nogenlunde samme tid hver aften, hang sammen med de ubalancer han havde i hans meridiansystem. Han fortalte nu, med glæde i stemmen, at han ikke havde nyst en eneste gang sit besøg hos mig. Det er dog min erfaring at de fleste allergier kræver lidt længere tid at komme helt til bunds i, men nogle gange er en enkelt tur på briksen nok.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment