Julegaver….

Hos moderne hestehold kan du selvfølgelig også købe julegaver til tøsen og knægten, manden, konen, kærresten -eller dig selv 😉 Og har du tænkt på at give din hest eller pony en julegave?

En oplagt gave til hesten eller ponyen er en Equine Touch behandling.

Equine Touch er en meget blid, men samtidig meget kraftfuld og dybdegående teknik, som arbejder holistisk med hesten/ponyen. Og din hest/pony behøver hverken være syg, skadet eller have andre problemer, for at få glæde af Equine Touch, for på samme måde som vi nyder en god kropsbehandling, kan de også i høj grad nyde og have glæde af Equine Touch alene for velværets skyld. Du kan læse meget mere via linkene her.

Til dem på 2 ben kan jeg anbefale en Vibromuscular Harmonisation Technique  behandling (VHT) – som er ”Equine Touch til mennesker” og/eller en Kinesiologisk afbalancering.

Fælles for både Vibromuscular Harmonisation Technique og Kinesiologi er, at begge teknikker arbejder holistisk med kroppen, og søger at aktivere kroppens egne ressourcer, så den bliver i stand til at genfinde og vedligeholde sin balance. Samt at begge teknikker kombinerer den vesterlandske viden om fysiologi og anatomi med den østerlandske viden om energier. Du kan læse meget mere via linkene her.

Til læsehesten kan jeg anbefale Online-kurset ”Optimalt Hestehold – Hvad er optimalt hestehold for dig? Og for din hest?”

Som navnet antyder, handler kurset om hvordan man kan holde sin hest/pony på en måde, som både er optimal for hesten/ponyen -og for dens ejer. Der gives ingen anvisninger om hvordan man ”bør” holde sin hest/pony. For heste og ponyer er individuelle dyr, og et miljø som én hest/pony trives i, er ikke nødvendigvis velegnet til en anden hest/pony. Ligeledes er hesteejere meget forskellige, har forskellige holdninger, forskellige mål med deres hestehold, har forskellige resurser til rådighed, osv. Kurset giver dig derimod kortene på hånden, til selv at vurdere hvad der er bedst for din hest/pony. Du kan læse meget mere via linkene her.

Endelig kan du selvfølgelig også vælge at give et Gavekort

– Og her kan du selvfølgelig vælge lige nøjagtig det beløb du ønsker.

Du er selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte mig på mobil 61 65 27 17 eller mail post@modernehestehold.dk hvis du har spørgsmål vedr. julegaveindkøb hos Moderne Hestehold.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *