Muligheden for at komme på kursus

Hvorfor tage på kursus?

Der kan være flere grunde til at tage på kursus – det kan være at:

 • Du søger konkret viden om et emne, eller ønsker at lære en specifik færdighed
 • Du ønsker at blive inspireret, få gode idéer, eller at se tingene fra en anden vinkel
 • Du ønsker at møde nye mennesker med samme interesse som dig selv, og på den måde udbygge dit netværk
 • Du primært bruger kurset som et lille afbræk fra hverdagens stress og jag – og nyder et lille frirum, hvor du kan få lov til at koncentrere dig om dig selv, og fordybe dig i din interesse
 • Kurset danner rammerne om et arrangement du holder sammen med venner/veninder
 • Du har fået et kursus i gave fra én som har dig kær

Hvornår vil du helst på kursus?

Det kan være meget individuelt, hvornår man gerne vil på kursus.

 • Det kan være at du helst vil på kursus i weekenden. Måske fordi du her har tid og ro til at fordøje det du lærer på kurset? Eller fordi du gerne vil på lidt længere og mere dybdegående kurser, men ikke har mulighed for at hive hele hverdage ud af din kalender?
 • Det kan være at du gerne vil bruge dine weekender sammen med familie og venner, eller på aktiviteter? Eller måske arbejder du i weekenden, og vil derfor foretrække at komme på kursus i hverdagene?
 • Det kan være at du helst vil på kursus om eftermiddagen, direkte efter arbejde. Måske et kort og intensivt kursus, hvor du får noget inspiration, og noget at arbejde videre med, men stadig kan nå hjem og spise aftensmad sammen med familien? Eller måske et kursus der inkluderer aftensmad? Eller et kursus hvor du efterfølgende kan smutte en tur på café, i byen, eller i stalden, sammen med de øvrige kursusdeltagere, eller sammen med venner/veninder?
 • Det kan være at du helst vil på kursus om aftenen. Måske fordi du gerne vil kunne nå i stalden inden kurset? Gerne vil nå at putte ungerne? Eller måske vil du gerne nå at koble af og geare ned efter dagens strabadser, inden kurset?
 • Det kan også være, at du helst vil på kursus om morgenen, eller om formiddagen. Måske fordi du er mest frisk på denne tid af dagen, og evt. har mulighed for at flekse på dit arbejde, så du har mulighed for først at møde lidt op af dagen? Det kan også være at du arbejder om aftenen, eller om natten, og derfor gerne ville have muligheden for at komme på kursus om morgenen, eller om formiddagen?

Moderne Hestehold giver DIG mulighed for at komme på kursus, lige præcis når det passer DIG.

Hvilke kurser kan jeg komme på?

Moderne Hestehold holder kurser inden for flere forskellige områder.

Der vil selvfølgelig være mulighed for at tilpasse kurserne, så de matcher dine ønsker. Så er der et kursus som du er interesseret i, men måske gerne vil mere i dybden med, gerne vil have en lidt anden vinkel på, eller hvor du måske ønsker ekstra fokus på en del af emnet, så send en mail og lad os se, om ikke det er noget, vi kan finde ud af.

Hvor og hvornår bliver kurserne holdt?

Kurserne vil typisk blive holdt dér hvor det passer DIG bedst. En stor del af kurserne vil enten kunne holdes i den rideklub /på den rideskole / i den stald, hvor du holder til. Eller måske hjemme hos dig privat. Ligeledes finder vi også den ugedag – og det tidspunkt på dagen, som passer DIG bedst.

Langt de fleste af kurserne kan tilpasses både få og mange deltagere. Så er I et par stykker, som ønsker et lidt mere privat kursus, er der mulighed for det. Og omvendt vil der også være mulighed for kurser med mange deltagere, fx et kursus, hvor hele rideklubben/rideskolen inviteres. Der er også mulighed for at bestille et kursus, hvor andre interesserede inviteres, via Moderne Hesteholds hjemmeside.

Hvad koster et kursus?

Priserne for kurserne kan variere meget, alt efter hvor længe de varer, hvor mange der deltager, hvor i landet de bliver holdt, osv.

Hvor kan jeg finde flere oplysninger?

Du er altid meget velkommen til at sende en uforpligtende mail til: post@modernehestehold.dk hvis du ønsker yderligere oplysninger om ét eller flere af kurserne. Eller hvis du vil høre om priserne for de forskellige kurser.

Du er også meget velkommen til at skrive / maile, hvis du har et forslag til et kursus, du godt kunne tænke dig – måske er det noget jeg vil kunne lave. Eller måske kender jeg én, som allerede holder sådan et kursus, eller som vil kunne lave det.

Hent folder

Du kan downloade en folder om mulighederne for at komme på kursus, til højre på siden, eller ved at klikke på dette link: 

Folder om muligheden for at komme på kursus