Undervisning

I forbindelse med mit virke som Equine Touch Practitioner har mange af mine kunder spurgt mig til råds vedrørende mere eller mindre specifikke træningsproblemer. Langt størsteparten af de problemer som de har oplevet, har haft forbindelse til de problemer som hesten/ponyen har haft.

Jeg er derfor begyndt også at tilbyde undervisning. Jeg underviser både i øvelser fra jorden og i øvelser fra ryggen alt efter ønsker og behov. I forbindelse med min undervisning lægger jeg meget vægt på, at hesten lærer at bevæge sig korrekt – både med og uden rytter. Samt at hesten udvikler de muskler, og den smidighed, som er nødvendig for den disciplin, og det niveau, som hesten skal bruges til/på.
Ud over undervisning, som er nøje tilpasset den enkelte ekvipages styrker og svagheder, har jeg også gode resultater med at undervise ryttere, som af én eller anden grund er blevet utrygge eller bange for at ride.
Andre har været meget glade for den hjælp, som de har fået med at tilvænne deres heste til forskellige ”farlige” ting, hvilket fx har gjort at hesten ikke længere kikker så meget ved stævnerne, er langt nemmere og mere behagelig at ride tur på, osv.

Nogle af mine kunder har gerne villet have hjælp til hvilke øvelser der var gode til netop deres hest, og de problemer som den nu engang har haft, og har måske blot haft brug for en enkelt lektion eller to for at lære øvelserne. Andre har gerne ville have et lidt længere forløb. Jeg får ofte af vide, at jeg griber undervisningen noget anderledes an, og har fokus på nogle andre ting, end de har været vant til. Derfor vælger rigtig mange også at kombinere min undervisning med deres normale underviser, og får måske blot undervisning hver 2., 3. eller 4. uge.

Du er selvfølgelig altid meget velkommen til at sende en uforpligtende mail via: modernehestehold@live.dk hvis du ønsker yderligere oplysninger om mulighederne for at få undervisning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *