Hvad syntes andre om onlinekurset ”Optimalt Hestehold…”?

Pernille Ruhnau

Anja har med dette online-kursus om hestehold givet mig noget, som jeg har søgt i næsten 30 år.

Det bedste af det hele er, at jeg nu har fundet ud af at jeg relativt nemt kan gøre en masse godt for de heste, som jeg har med at gøre. Jeg har altid haft en fornemmelse af, at det hele alligevel ikke rigtig nyttede noget, for det liv jeg allerhelst ville kunne give hestene, havde jeg alligevel ikke råd til, eller mulighed for at give dem. Men ved at lytte til Anjas lydfiler, har jeg fået en anden forståelse hvad der  egentligt betyder noget for hestene. Jeg har fx aldrig rigtig tænkt på hvordan hestenes sanser fungere, og har derfor heller ikke været bevidst om hvordan heste egentlig opfatter verden.

Jeg har allerede hørt lydfilerne flere gange, og hver gang får jeg nye idéer til hvordan jeg kan justere og ændre små ting. Og min ivrige iagttagen af, hvordan hestene reagere på mine ændringer, har gjort at jeg nu føler jeg kender hestene endnu bedre. Det er en kæmpe bonus jeg har fået foræret blot ved at følge dette online-kursus.

 

Pia Malmquist.

Jeg vil godt anbefale alle som har med heste at gøre at de sætter sig ind i de tanker som Anja anbefaler via dette online-kursus, og gør op med sig selv hvad de egentlig tror og mener om det at omgås heste, eller at have ansvar for heste.

Der er meget viden, og mange tanker som måske ikke umiddelbart falder een ind. Og så er der ingen løftede pegefingre, eller færdiglavede løsninger, det er jo meningen at man skal bruge denne viden for at tilpasse de forhold man har at gøre godt med, så de heste man har ansvar for, får et så godt liv som muligt.

Det er en god idé med at man både kan printe kurset ud, og få det serveret som en forelæsning, det giver mulighed for mange at følge med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *