Online kursus

Moderne Hestehold tilbyder et online-kursus om heste og hestehold.

Kurset hedder ”Optimalt Hestehold – Hvad er optimalt hestehold for dig? Og for din hest?”

Som navnet antyder, handler kurset om hvordan man kan holde sin hest/pony på en måde, som både er optimal for hesten/ponyen -og for dens ejer.

Kurset er baseret på den videnskabeligt forskning, som findes på området. Bag kurset ligger tusindvis af timers arbejde med at finde, gennemlæse og sammenholde den tilgængelige litteratur –og præsentere det hele på en logisk, og letforståelig måde.

Der gives ingen anvisninger om hvordan man ”bør” holde sin hest/pony. For heste og ponyer er individuelle dyr, og et miljø som én hest/pony trives i, er ikke nødvendigvis velegnet til en anden hest/pony. Ligeledes er hesteejere meget forskellige, har forskellige holdninger, forskellige mål med deres hestehold, har forskellige resurser til rådighed, osv.

Kurset giver dig derimod kortene på hånden, til selv at vurdere hvad der er bedst for din hest/pony.

Kurset stiller også en masse spørgsmål, som får dig til at tænke over forskellige aspekter af din måde at holde hest/pony på –og som måske også vil vise dig eventuelle ”blinde områder”, som du hidtil ikke har været opmærksom på. Kurset vil endvidere vise dig, hvordan du kan sikre dig, at din hest/pony trives –og hvordan du kan sikre dig, at den kan præstere optimalt. Herudover vil kurset give dig forskellige løsningsmodeller, for nogle af de typiske problemer der kan være i forbindelse med at holde hest/pony, samt inspiration til måder hvorpå du måske kan forbedre forholdene for din hest/pony –til glæde for både dig, og din hest/pony!

Online-kurset består af 4 moduler. Hvert modul indeholder et PDF work-sheet (over 100 sider i alt), samt en lydfil (over 2 timer i alt), som du kan downloade til din computer/iPod/iPhone/ MP3 afspiller, eller hvad du nu bruger. Og så er det ellers bare om at komme i gang med kurset! Du kan vælge kun at benytte dig af den skriftlige version, kun af lyd-versionen, eller at kombinere de to former. Du kan tage hele kurset i én sammenhæng, eller dele det op i mindre bidder.

Du kan altså tage kurset lige præcis når det passer dig bedst. På den måde som passer dig bedst –og lige så tit du ønsker det.

Netop fordi kurset er baseret på den videnskabelige forskning, som findes på området, er dette online-kursus yderst velegnet for den rutinerede hesteejer. Men samtidig er stoffet blevet gjort så let tilgængeligt, at også nybegynderen vil have stor glæde at kurset.

Ved at klikke på dette link, kan du læse mere om hvad andre har syntes om kurset: Hvad syntes andre om online-kurset “Optimalt Hestehold…”?

Ved at klikke på dette link, kan du læse mere om kursets 4 moduler. Lidt om de 4 moduler som udgør online-kurset ”Optimalt Hestehold…”

Ved at klikke på dette link, kan du se et bredt udsnit af de videnskabelige artikler og bøger, der ligger bag kurset: Litteratur – Online-kurset ’’Optimalt Hestehold’’

Ved at klikke på dette link, kan du se kursets indholdsfortegnelse: Inholdsfortegnelse – Online-kurset ’’Optimalt Hestehold’’

Ved at klikke på dette link, kan du se en lille video om kurset: Video om online-kurset ’’Optimalt Hestehold’’

Ved at klikke på dette link kan du downloade en folder om kurset: Folder om online-kurset “ Optimalt Hestehold – Hvad er optimalt hestehold for dig? Og for din hest?”

Prisen for dette online-kursus er kun 345,-

Du køber dette online-kursus ved at sende en mail til modernehestehold@live.dk med besked om at du gerne vil købe online-kurset ”Optimalt Hestehold – Hvad er optimalt hestehold for dig? Og for din hest?”. Du får så en mail med oplysninger om, til hvilket kontonummer du skal overføre pengene for kurset. Så snart jeg kan se at pengene er gået ind på kontoen, får du en mail med oplysninger om hvor og hvordan du downloader kurset nemt og hurtigt.

Giv online-kurset i gave til én du holder af. Send en mail til: modernehestehold@live.dk for at høre mere om hvordan du giver kurset som gave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *