Trives både du og din hest?

Foredrag ved Anja Thorup Jensen, Moderne Hestehold

Hvordan holder du bedst din hest -til glæde for både hesten, dig selv og de mennesker der i øvrigt skal håndtere din hest?

Ved dette foredrag vil jeg tage udgangspunkt i vildtlevende heste, og så fortælle noget om hvordan det har påvirket hesten at blive domesticeret/gjort tam. Og hvordan det, på både godt og ondt, påvirker hesten at blive holdt i et miljø, og leve et liv, der adskiller sig så meget fra det miljø og den levevis som hesten oprindelig er udviklet til at leve i/på.

Og så vil jeg fortælle jer hvorfor det er så vigtigt at se på –og tage hensyn til, den enkelte hest… For ikke alle heste er ens, og det miljø som én hest trives godt i, er ikke nødvendigvis lige så velegnet for en anden hest. –Og det er vigtigt at kunne vurdere hvilket miljø som ens egen hest (eller heste som man har ansvaret for) trives bedst i.

Vil du bestille dette foredrag, eller ønsker du yderligere information om foredraget, så send en uforpligtende mail til: post@modernehestehold.dk

Kom gratis til dette foredrag

Kunne du tænke dig at komme til dette foredrag? Men er økonomien stram? Så har du rent faktisk mulighed for at komme med til dette foredrag kvit og frit… Klik på dette link for at finde ud af hvordan: Gratis foredrag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *