Hvordan kan du forbedre din ridning – når du ikke har tid til at bruge flere timer på ryggen af hesten, end du allerede gør?

 Kursus ved Anja Thorup Jensen, Moderne Hestehold

 Kan du svare “Ja”, til ét eller flere af disse spørgsmål?

 • Vil du gerne have mere ”overskud”, når du sidder på ryggen af din hest?
 • Vil du gerne i højere grad kunne koncentrere dig om, hvad din underviser fortæller? Eller om det program som du skal ride ved weekendens stævne?
 • Vil du gerne forbedre din opstilling?
 • Vil du gerne være bedre til at ”mærke” din hest?
 • Vil du gerne være bedre til at følge din hests bevægelser?

Så er du ikke anderledes end de fleste andre ryttere…for i bund og grund vil vi allesammen ”bare” gerne have en god ridetur. Vi vil gerne have en ridetur, hvor vi har overskud, hvor vi nemt og smidigt følger hesten – hvor vi nærmest bliver ét med hesten, og den følger vores mindste signal.

Men hvad er så problemet?kollage

Hvorfor er alle vores rideture ikke sådan? Hvorfor er der dage hvor vi ikke orker at ride, på trods af at ridningen jo netop er dét der skulle give os et lille frirum fra hverdagens stress og jag, og dét der skulle give os overskud? Hvorfor er det, at din underviser i én uendelighed beder dig om at sænke skuldrene, sidde roligt med benene, rette dig op, holde hænderne i ro, og…? Hvorfor er det så svært ”bare” at gøre det, så vi kan komme videre, og i stedet træne alle de sjove øvelser?

Nye tider

Men det skal være slut nu…!

Det skal i stedet være tid til rideture hvor du i dén grad er i harmoni med både dig selv og din hest. Hvor ridningen er en leg. Hvor du næsten blot skal tænke på, hvad du gerne vil have hesten til, og hvor du så smidigt lader den tage dig med i sine bevægelser. Og hvor du har overskud til at nå de mål, du sætter dig.

Efter kurset vil du

 • Vide hvorfor du ikke får de rideture, som du drømmer om
 • Vide hvad dine specifikke problemer og blokeringer er
 • Have værktøjer til hvordan du ændrer situationen
 • Have fået en meget meget bedre fornemmelse af din krop, af dens begrænsninger –og af dens muligheder
 • Have et netværk af andre som har det lige som dig –og som fremover kan hjælpe dig med at holde motivationen oppe og ”snuden i sporet”
 • Og ikke mindst vide hvordan du kan udvikle din ridning i en yderst positiv retning, uden at skulle bruge flere timer i sadlen

 Mit mål er at gøre ridning sjovt, nemt og udviklende frem for hårdt, frustrerende og kompliceret. Med dette kursus giver du dig selv kortene på hånden til at få det sådan.

Hvornår og hvordan?

Kurset er bygget op over to dage med 1-2 måneders mellemrum.

Kurset foregår lige præcis dér, hvor det passer dig bedst. Det kan fx være i rytterstuen på rideskolen/i rideklubben, eller privat hjemme hos én af jer.

Kurset er baseret på 2-8 deltagere. Det lave antal kursusdeltagere sikrer, at der er god tid til at se på og diskutere de enkelte kursusdeltageres behov. Herved sikres det, at alle kursusdeltagere får optimalt udbytte af kurset.

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage i dette kursus – alle kan deltage!

Hvordan tilmelder jeg mig dette kursus?

Vil du tilmelde dig dette kursus, eller ønsker du yderligere information om kurset, så send en uforpligtende mail til: post@modernehestehold.dk

Kom gratis på dette kursus

Kunne du tænke dig at komme på dette kursus? Men er økonomien stram? Så har du rent faktisk mulighed for at komme på dette kursus kvit og frit… Klik på dette link for at finde ud af hvordan: Gratis kursus

Hent folder

Du kan downloade en folder om dette kursus til højre på siden, eller ved at klikke på dette link:

Folder om kurset “Hvordan kan du forbedre din ridning – når du ikke har tid til at bruge flere timer på ryggen af hesten, end du allerede gør?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *