Kurser & foredrag

Hvorfor tage på kursus eller til foredrag?

Der kan være flere grunde til at tage på kursus – det kan være at:

 • Du søger konkret viden om et emne, eller ønsker at lære en specifik færdighed
 • Du ønsker at blive inspireret, få gode idéer, eller at se tingene fra en anden vinkel
 • Du ønsker at møde nye mennesker med samme interesse som dig selv, og på den måde udbygge dit netværk
 • Du primært bruger kurset som et lille afbræk fra hverdagens stress og jag – og nyder et lille frirum, hvor du kan få lov til at koncentrere dig om dig selv, og fordybe dig i din interesse
 • Kurset danner rammerne om et arrangement du holder sammen med venner/veninder
 • Du har fået et kursus i gave fra én som har dig kær

Hvornår vil du helst på kursus eller til foredrag?

Det kan være meget individuelt, hvornår man gerne vil på kursus.

 • Det kan være at du helst vil på kursus i weekenden. Måske fordi du her har tid og ro til at fordøje det du lærer på kurset? Eller fordi du gerne vil på lidt længere og mere dybdegående kurser, men ikke har mulighed for at hive hele hverdage ud af din kalender?
 • Det kan være at du gerne vil bruge dine weekender sammen med familie og venner, eller på aktiviteter? Eller måske arbejder du i weekenden, og vil derfor foretrække at komme på kursus i hverdagene?
 • Det kan være at du helst vil på kursus om eftermiddagen, direkte efter arbejde. Måske et kort og intensivt kursus, hvor du får noget inspiration, og noget at arbejde videre med, men stadig kan nå hjem og spise aftensmad sammen med familien? Eller måske et kursus der inkluderer aftensmad? Eller et kursus hvor du efterfølgende kan smutte en tur på café, i byen, eller i stalden, sammen med de øvrige kursusdeltagere, eller sammen med venner/veninder?
 • Det kan være at du helst vil på kursus om aftenen. Måske fordi du gerne vil kunne nå i stalden inden kurset? Gerne vil nå at putte ungerne? Eller måske vil du gerne nå at koble af og geare ned efter dagens strabadser, inden kurset?
 • Det kan også være, at du helst vil på kursus om morgenen, eller om formiddagen. Måske fordi du er mest frisk på denne tid af dagen, og evt. har mulighed for at flekse på dit arbejde, så du har mulighed for først at møde lidt op af dagen? Det kan også være at du arbejder om aftenen, eller om natten, og derfor gerne ville have muligheden for at komme på kursus om morgenen, eller om formiddagen?

Moderne Hestehold giver DIG mulighed for at komme på kursus, lige præcis når det passer DIG.

Det er muligt at booke mig til at holde kurser og foredrag for både få og mange deltagere. Så er I nogle stykker, som ønsker et lidt mere privat kursus eller foredrag, er der mulighed for det. Men jeg kommer selvfølgelig også gerne ud og holder kursus eller foredrag i rideklubben, på rideskolen, eller i hestepensionen. -Og så er det selvfølgeligt også muligt for Jer at invitere andre interesserede med på kurset/foredraget via Moderne Hesteholds hjemmeside, hvis I ønsker det.

Sidst, men ikke mindst, så finder vi selvfølgelig også den ugedag – og det tidspunkt på dagen, som passer JER bedst!

Så ønsker du at booke mig til at holde et kursus eller foredrag skal du blot sende mig en mail på post@modernehestehold.dk eller ringe til mig på tlf. 61 65 27 17.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *