Kinesiologi

I forbindelse med mine kropsafbalanceringer arbejder jeg blandt andet med Kinesiologi.

Ordet Kinesiologi stammer egentlig fra græsk, og betyder ”Læren om bevægelse”. I dag betegnes Kinesiologi også mange steder som ”Kropsafbalancering”, eller på engelsk ”Touch for Health”.

Kinesiologien er udviklet af kiropraktorer, som har kombineret deres viden om menneskekroppen og muskeltest med den østerlandske viden om livsenergi.

Når man arbejder med Kinesiologien benytter man sig af en såkaldt muskeltest, hvor man med ganske lette tryk på personens arme og ben i bestemte positioner, kan teste energien i de enkelte af kroppens energisystemer og herved får information om hvor i kroppen der er ubalance, samt hvad der kan gøres for at genoprette balancen, så personens egne ressourcer og selvhelbredende kræfter aktiveres. Denne del kaldes også for ”Afbalancering”, og beskriver ganske godt hvad det er kinesiologien arbejder hen imod – nemlig ”En krop i balance”.

Når jeg arbejder med dyr kan jeg enten bruge min egen krop til at teste med, eller jeg kan teste via dyrest ejer, som så hele siden røre ved dyret og derved kommer til at fungere som en slags ledning.

Vi er skabt til et liv uden smerte

Inden for kinesiologien arbejder man også med, at både dyr og mennesker egentlig er skabt til at leve et liv uden smerte. Derfor ses smerte som et faresignal kroppen udsender, for at gøre os opmærksom på at der er noget galt, som vi er nød til at se på. Så oplever du smerte, eller andre problematikker i kroppen, kan det være en stor hjælp at stille sig selv følgende spørgsmål:

  • ”Hvad er det min krop vil fortælle mig med dette signal?”
  • ”Hvilken uhensigtsmæssig tankegang eller adfærd prøver den at gøre mig opmærksom på?”

Når vi finder ud af hvad problemet er –og gør noget ved årsagen, vil kroppen kunne helbrede sig selv igen. Det betyder også, at hvis vi lære at lytte til kroppen og dens signaler, vil vi kunne undgå at få alvorlige ubalancer og heraf følgende sygdomme.

Kinesiologien kan lære dig at lytte til kroppens stille hvisken

Da kinesiologi er en meget oplevelsesorienteret teknik, som blandt andet kan lære os hvad der styrker os og hvad der tager vores energi, kan kinesiologien også være et fantastisk redskab til at lære os at lytte til vores krop, så vi ”opfanger dens stille hvisken” og dermed undgår at den bliver nød til at ”skrige dens budskaber til os” med smerte, ubehag og sygdom.

Det samme gælder for dine dyr – ved at blive bevidst om hvad der styrker og hvad der svækker dit dyr, og ved at lægge mærke til de ændringer der sker efter en afbalancering, vil du også kunne lære af fange de små signaler på ubalancer og problemer endnu tidligere.

Kinesiologi er ingen erstatning for dyrlæge / læge- eller anden professionel behandling

Det er vigtigt at pointere, at Kinesiologi på ingen måde er en erstatning for dyrlæge / læge- eller anden professionel behandling!

Men Kinesiologi supplerer både traditionel sygdomsbehandling, og andre alternative behandlingsformer som eksempelvis Equine Touch / Vibromuscular Harmonisation Technique, osteopati, fysioterapi, akupunktur og zoneterapi rigtigt godt. Og i forbindelse med den kinesiologiske afbalancering benytter man sig også indimellem af blandt andet Bachs Blomstermedicin og homøopati.

Kinesiologi kan også bruges som ren forkælelse

Du eller dit dyr behøver på ingen måde at have nogen problemer, for at få glæde af Kinesiologi, da den kinesiologiske afbalancering selvfølgelig sagtens kan gives udelukkende for velværets skyld. Men netop fordi Kinesiologi i så høj grad arbejder på at afbalancere hele kroppen på alle niveauer, vil den i disse tilfælde, ud over selve velværet, også have en forebyggende virkning.

Kinesiologisk test via  spyt/urin prøve

Hvis du ønsker det kan jeg lave en kinesiologisk test af dig eller dit dyr ved hjælp af en spyt / urinprøve. Du kan læse mere om muligheden her: Test via spyt / urinprøve

Er du interesseret i at prøve Kinesiologi til dig selv eller dit dyr?

Så skal du blot sende mig en mail på modernehestehold@live.dk eller giv mig et kald på tlf. 61652717, og så finder vi en tid til dig.

Ved afbestilling af en booket tid, bedes du give mig besked senest 2 hverdage før den aftale tid, af hensyn til andre som ønsker tiden. Afbud senere end 48 timer før en booket tid, afregnes til fuld pris.

Hvad siger andre

Hvis du har lyst til at læse lidt om hvad andre syntes om mig og mit arbejde, så har du muligheden her: Hvad siger andre om Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *