Til dig der bor på Fyn, Bornholm eller i Jylland

Jeg køre til daglig på Sjælland, men har her på det sidste fået en del henvendelser fra hesteejere på både Fyn, Bornholm og i Jylland som har været interesserede i at få mig over for at give deres heste/ponyer en kinesiologisk kropsafbalancering og/eller foderteste dem. Endvidere har der også været nogle som har ønsket undervisning, eller hjælp til gode øvelser –fx til at styrke hestens ryg inden tilridning, eller efter en rygskade. Samt hjælp til generel genoptræning efter skader og/eller øvelser der er specielt målrettet hestens behov her og nu. Andre er interesseret i at få mig over med min briks, så de selv kan komme en tur på den, eller i at få mig over til deres hund eller kat. Det har resulteret i, at jeg nu er begyndt at krydse broen ind i mellem. Så bor du på Fyn, Bornholm eller i Jylland, og er du interesseret i at jeg kommer forbi dig og/eller din hest/pony/hund/kat, skal du blot sende mig en mail på modernehestehold@live.dk eller kontakte mig på mobil 61652717.

Jeg har lavet et opslag, som du er meget velkommen til at printe ud og hænge op i stalden og/eller dele på Facebook, hvis du vil se om der er andre som er interesseret i at være med, når jeg kommer. Du finder opslaget (Tilmelding til kropsafbalancering) nederst på siden.

Jeg har også lavet en side for hver landsdel som du kan bruge til at komme i kontakt med andre i dit område som også er interesserede i at få mig over.

Vær opmærksom på at jeg ikke længere arrangere ture hvor jeg lægger en rute for Jer, og hvor I deler kørslen. Men at I selv må sørge for at kontakte hinanden, samle Jer, og så booke mig til en samlet tur. I behøver dog ikke at have Jeres heste i samme stald, men kan sagtens booke mig, hvis I blot har heste i nærheden af hinanden. Sørger I selv for at samle Jer, deler I selvfølgelig kørslen.

Klik her hvis du bor på Bornholm

Klik her hvis du bor på Fyn eller Langeland

Klik her hvis du bor i den sydlige halvdel af Jylland

Klik her hvis du bor i den nordlige halvdel af Jylland

Klik her hvis du bor på Sjælland

Kinesiologisk test via  spyt/urin prøve

Hvis du ønsker det, kan jeg også lave en kinesiologisk test af dig eller dit dyr ved hjælp af en spyt / urinprøve. Læs evt mere om muligheden her: Test via spyt / urinprøve

TIL ALLE JER PÅ SJÆLLAND: Jeg kommer selvfølgelig også meget gerne ud til Jer og Jeres firbenede venner. Er I interesseret i det, sender I mig også bare en mail på modernehestehold@live.dk eller kontakter mig på mobil 61652717.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *