Hvad syntes andre om Equine Touch?

Heidi Mikkelsen

Jeg har en hoppe, som har haft problemer med et skævt kryds, hvilket resulterede i at hun gik med uens skridtlængde på bagbenene, at hun var meget vanskeligt af få til at stå lige på benene, og at hun havde en meget asymmetrisk muskelsætning på både krydset og bagbenene. Endvidere havde jeg store problemer med at sadlen hele tiden gled ned til den ene side.

Jeg har derfor haft en kiropraktor til at give hende en række kiropraktiske behandlinger, og har valgt at kombinere disse med Equine Touch, hvilket har givet et rigtig godt resultat.

Endvidere har Anja også kunnet hjælpe mig med hvilke specifikke øvelser, der ville være gode i forbindelse med genoptræningen.

På et tidspunkt var jeg lige ved at opgive det hele, og overvejede kraftigt at sælge hesten, og købe en hund i stedet. Men heldigvis endte jeg med at beholdte min dejlige hoppe, og i dag fungere hun godt, og vi har den ene gode ridetur efter den anden. Hun går nu med ens skridtlængde på benene, er nem at få til at stå lige i paraderne, er blevet symmetrisk i sin muskelsætning, og sadlen ligger nu også rigtig godt på hende.

 

Bente Lodal

Vi har med stor glæde kunnet konstatere, hvor meget Equine Touch hjælper vores heste, og derfor kommer Anja regelmæssigt en tur forbi stalden.

Vi har blandt andet lille hoppe-plag, som på et tidspunkt virkede lidt låst i bækkenet, og som ikke havde ret meget bevægelighed i ryggen, hvilket blandt andet også gav sig udslag i at hendes halerod blev helt stiv når vi ordnede hale på hende. Hun havde kun fået Equine Touch ganske få gange, da vi tydeligt kunne se at hun havde fået væsentlig mere bevægelighed i hele overlinjen, når hun løb ude på folden. Samtidig blev hendes hale også mere og mere afslappet når vi ordnede den.

Vi har også en plag, som efter et styrt på folden fik en slem nerveskade i skulderen, og som i den forbindelse har haft meget glæde af at få Equine Touch af Anja.

Endelig har vi også en vallak, som i årevis har haft en bule på størrelse med et stort hønseæg på det ene baglår. Efter at han er begyndt at få Equine Touch er denne bule blevet markant mindre

 

Peter Kjær

Vores hoppe har haft stor glæde af at få Equine Touch af Anja. Hun er med alderen blevet mere og mere stiv i kroppe -især i bagparten, og det tog længere og længere tid at skridte hende varm. På et tidspunkt begyndte hun konsekvent at hvile meget på højre bagben, og hun begyndte at miste muskelmasse på den ene side af krydset.

Første gang hun fik Equine Touch begyndte hun pludselig at vrinske, samtidig med at hun begyndte at svede kraftigt omkring lysken og mellem bagbenene, men var knastør på resten af kroppen. Det var en stærk oplevelse!

Hun får nu regelmæssigt besøg af Anja, og er efterhånden blevet mere og mere løsgjort og smidig i kroppen. Hun er også begyndt at stå lige i paraderne igen, og hendes kryds er også blevet mere symmetrisk. Endvidere er hendes pels blevet mere blank end den nogensinde før har været.

Maria Micala Schultz

Jeg lærte Anja at kende for godt et år siden, da en veninde anbefalede mig at få hende ud for at behandle min hest. Der er ingen tvivl om at Anja er super dygtig til det hun laver, om det er på dyr eller mennesker er underordnet. Det er samtidig enormt lærerigt når Anja behandler, for hun forklarer og lærer gerne fra sig. Min hest har fået behandlinger med ET flere gange af Anja. Og hver gang får jeg nogle gode øvelser som jeg kan lave for at vedligeholde de ting hun retter op på. Sidste gang Anja behandlede min hest havde han problemer med at tygge, når han fik gulerødder og hestebolcher lagde han hovedet på skrå og havde svært ved at tygge ordentligt. Efter Anja behandlede ham med ET tygger han nu normalt igen 🙂 Jeg har desuden selv lagt krop til et par behandlinger hos Anja med VHT og Kinesiologi. Jeg har ikke før prøvet sådanne lidt alternative behandlinger, og hvis ikke det var fordi at jeg nu kender Anja, og har set hvor god og effektivt hendes behandlinger har været til min hest, tror jeg ikke at jeg havde været interesseret i at prøve en behandling. Men med Anja ved man at man er i gode hænder, og hvad der for mig normalt ville have vakt skepsis, gjorde mig bare nysgerrig. Anja er utrolig dygtig, og efter en behandling hos hende med kinesiologi og VHT er jeg helt afslappet og glad. Det kan varmt anbefales.

Tina Elisabeth Mattsson

Tina har skrevet en længere beretning om hendes erfaringer med Equine Touch – du kan læse den her: Glenfiddich’s og min historie

Tina Engell

Tina har skrevet en længere beretning om hendes erfaringer med Equine Touch – du kan læse den her: Charlys historie – som jeg håber kan være med til at vise, at man ikke skal tabe modet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *