Bachs Blomster

BachsBachs Blomster er grundlagt af Dr. Edward Bach, en engelsk læge der levede fra 1886 – 1936. Som praktiserende læge blev han mere og mere utilfreds med de resultater han fik. For godt nok blev patienterne i reglen kureret i første omgang, men kroniske tilstande blev ikke afhjulpet.

Edward Bach ønskede at behandle patienten og ikke sygdommen, og havde følgende motto:

  • ”Man skal ikke bekæmpe, men forvandle”.

Edward Bach søgte derfor at finde ”noget” som kunne hjælpe dem der søgte den virkelige oprindelse til deres sygdom hos sig selv, og som kunne hjælpe dem med at helbrede sig selv. Han opdagede vilde blomsters, buskes og træers helende egenskaber, og udviklede Bachs Blomster remedier som i dag består af 38 forskellige remedier, samt Bachs Rescuc, eller nødhjælpsdråber som de også kaldes, der består af en blanding 5 af de øvrige blomsterremedier.

Jeg finder frem til hvilke af Bachs blomster remedier der er brug for ved hjælp af en kinesiologisk test

Når jeg skal finde frem til hvilke Bachs Blomster der er behov for, bruger jeg en kinesiologisk test. Jeg bruger ligeledes kinesiologien til at finde frem til i hvilket forhold jeg skal blande de enkelte blomster, samt hvor meget dyret / personen skal have, og hvor hyppigt og hvor længe det skal tages.

Den kinesiologiske test kan evt. laves ud fra en spyt / urinprøve, og er fuldt ud lige så effektiv som hvis jeg står sammen med dyret /personen.
Du kan læse mere om spyt / urinprøven her: Test via spyt/urinprøve

Bachs Blomster er ingen erstatning for dyrlæge / læge- eller anden professionel behandling

Det er vigtigt at pointere, at Bachs Blomster på ingen måde er en erstatning for dyrlæge / læge- eller anden professionel behandling. Men Bachs Blomster supplerer både traditionel sygdomsbehandling, og mange alternative behandlingsformer rigtigt godt.

Bachs Blomster kan også bruges forebyggende og i forbindelse med selvudvikling

Du eller dit dyr behøver på ingen måde at have nogen problemer, for at få glæde af Bachs Blomster, da de også kan være en stor hjælp i forbindelse med selvudvikling, hvis du ønsker mere harmoni i dit liv og / eller hvis du ønsker at komme i samklang med din indre stemme igen.

Er du interesseret i at få Bachs Blomster til dig selv eller dit dyr?

Så skal du blot sende mig en mail på post@modernehestehold.dk eller giv mig et kald på tlf. 61652717.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *