Equine Touch

Jeg er uddannet Equine Touch Practitioner.

Equine Touch er en form for kropsarbejde, men det er ikke en teknik, som umiddelbart kan sammenlignes med andre former for kropsarbejde.

Med Equine Touch kommuniker man med hestens krop -primært via vibrationer gennem hestens bindevæv og cellernes kommunikationssystem, samt ved stimulering af meridianbaner og akupunkturpunkter.

Equine Touch er en blanding af vestlig og østlig filosofi.

  • Den vestlige del fokuserer på den manuelle del af kropsarbejdet, hvor der arbejdes med muskler, sener, ledbånd og især bindevæv.
  • Den østlige del fokuserer på energiarbejdet, hvor der arbejdes med meridianbaner, akupunkturpunkter og energiblokeringer med henblik på at fremme og bevare det naturlige flow, kaldet Qi.

Equine Touch er således en meget blid, men samtidig også meget kraftfuld og dybdegående teknik, som arbejder holistisk med kroppen. Der stilles ingen diagnoser i forbindelse med Equine Touch , og der arbejdes i og for sig heller ikke med specifikke problemer, men derimod med en generel afbalancering af hele kroppen – men når det så er sagt, kan man i forbindelse med behandlingen selvfølgelig sagtens have ekstra fokus på aktuelle problematikker i kroppen.

Du kan læse mere om Equine Touch via dette link: Hvad er Equine Touch?

Hvis du vil læse om andres erfaringer med Equine Touch kan du følge disse link: Glenfiddich’s og min historie, Charlys historie – som jeg håber kan være med til at vise, at man ikke skal tabe modet og Hvad syntes andre om Equine Touch?

Hvis du gerne vil se nogle eksempler på heste der har fået Equine Touch kan du klikke her: Før og efter billeder af heste der har fået Equine Touch

Jeg tilbyder både enkelt-sessioner, forløb med flere sessioner, og forløb hvor der indgår andre teknikker samt udspænding, passiv- og aktiv mobilisering, og diverse genoptræningsøvelser. Det også muligt at booke mig til en hel Equine Touch dag

Prisen afhænger af hvilket forløb der vælges, hvor i landet din hest/pony står, samt hvor mange I er til at dække mine transportudgifter.

Du er altid meget velkommen til at sende en uforpligtende mail til post@modernehestehold.dk hvis du ønsker yderligere oplysninger om Equine Touch. Eller hvis du vil høre mere om priserne for de forskellige forløb.

Share