Til dig der bor på Sjælland

glenfiddich2Jeg køre til daglig på Sjælland, så er du interesseret i at jeg kommer forbi dig og/eller din hest/pony/hund/kat, skal du blot sende mig en mail på modernehestehold@live.dk eller kontakte mig på mobil 61652717.

Jeg har lavet et opslag, som du er meget velkommen til at printe ud og hænge op i stalden, hvis du vil se om der er flere som er interesserede i at være med, når jeg kommer. Det kan være både interessant og lærerigt at se hinandens dyr blive arbejdet med, og efterfølgende følge med i deres udvikling. Du finder det i kolonnen yderst til højre.

Jeg har også lavet en side som du kan bruge til at komme i kontakt med andre i dit nærområde som også er interesserede i at få mig ud.

Klik her for at finde andre i dit nærområde som også er interesseret i at få mig ud

Kinesiologisk test via  spyt/urin prøve

Hvis du ønsker det, kan jeg også lave en kinesiologisk test af dig eller dit dyr ved hjælp af en spyt / urinprøve. Læs evt mere om muligheden her: Test via spyt / urinprøve

TIL ALLE JER PÅ FYN OG I JYLLAND: Jeg kommer selvfølgelig også meget gerne ud til Jer og/eller Jeres heste, ponyer, hunde og katte. Er I interesseret i det, sender I mig også bare en mail på modernehestehold@live.dk eller kontakter mig på mobil 61652717.