Før- og efterbilleder af mennesker der har været en tur på briksen hos mig

Det kan være meget individuelt hvordan man reagere på en kropsafbalancering, og det kan også svinge fra gang til gang. I nogle tilfælde skete der store ændringer på blot en enkelt kropsafbalancering, mens der andre gange sker en masse i dagene efter, og hos andre kræver det lidt flere sessioner. Hos nogle er der især store fysiske ændringer at se/mærke, mens der hos andre i højere grad sker psykiske eller følelsesmæssige ændringer. Mange bliver rigtig trætte umiddelbart efter sessionen, men nogle går også herfra med en kommentar som; ”Hold da op hvor har jeg fået dejlig meget energi –føler at jeg lige nu kunne løbe en hel maraton uden problemer”.

Her på siden vil du kunne se eksempler på fysiske ændringer, som nogle af dem der har været på briksen hos mig har oplevet.

Eksempel 1

De første par billeder her taler vist ret meget for sig selv…

Billedet til venstre er taget umiddelbart inden sessionen, og billedet til højre er taget umiddelbart efter. Ud over at der er tydelige fysiske ændringer at se på billederne, kunne hun også mærke at der skete en masse både under og efter sessionen.  Det er også meget tydeligt at se, at hun var blevet træt efter sessionen. Ud over de ændringer man kan se på billederne her, blev hendes bevægelighed af nakken også væsentlig forbedret. Klik på disse link for at se et lille videoklip af hvordan hendes bevægelighed af nakken var FØR sessionen MOV05115 og EFTER sessionen MOV05121. De teknikker jeg brugte var en kombination af Kinesiologi og Vibromuscular Harmonisation Technique (som er Equine Touch til mennesker).

VHT-Kinesiologi1

Eksempel 2

Her kommer er en række billeder af en mand som bland andet havde svært ved at få højre arm lige så langt om på ryggen som venstre. Det er også tydeligt at se hvor meget hans højre skulder og arm “hænger”, hvor skævt han holder hovedet, og hvor stor forskel der er på længden af højre og venstre side af nakken. Selv om han ikke i løbet af disse to sessioner kan få højre arm længere om på ryggen, kan han nu nå det samme sted som tidligere uden at skulle kompensere så meget med resten af kroppen. Billederne til venstre er taget umiddelbart inden 1. session. Billederne i midten er taget umiddelbart efter 1. session. Billederne til højre er taget efter 2 sessioner. Han har fået en kombination af kinesiologi og Vibromuscular Harmonisation Technique (som er Equine Touch til mennesker).

VHT-Kinesiologi2

VHT-Kinesiologi3

VHT-Kinesiologi4

Eksempel 3

Her er et eksempel på en pige, som bl.a. havde voldsomme spændinger mellem skulderbladene, og nedsat bevægelighed af nakken. Billedet til venstre er taget umiddelbart inden sessionen, og billedet til højre er taget umiddelbart efter.

Majken2,2,1

På disse små videoklip er det meget tydeligt at se hvor meget bedre hendes bevægelighed af nakken er blevet. Dette klip er taget umiddelbart INDEN sessionen MOV05140 og dette klip er taget umiddelbart EFTER sessionen MOV05146.

Eksempel 4

Her er en pige, som bl.a. havde stor skulderskævhed. Billedet til venstre er taget umiddelbart inden sessionen, og billedet til højre er taget umiddelbart efter.

1Stine 5. feb 2014

Eksempel 5

Her er et eksempel på en der led af vandrende nyre. På billedet til venstre, som er taget umiddelbart inden sessionen, kan man se hvordan den højre nyre er ”vandret ned” og ligefrem buler ud (ved pilen). På billedet til højre kan man se at den nu er væk. Hun har fået en kombination af kinesiologi og Vibromuscular Harmonisation Technique (som er Equine Touch til mennesker).

vandrende nyre1

Er du interesseret i at læse lidt om folks oplevelser – fortalt med deres egne ord, så klik på linket her: Hvad syntes andre om at være på briksen hos Anja