Hvad syntes andre om at være på briksen hos Anja

Linda Rasmussen

Jeg har været ”prøveklud ” hos Anja både til Kinesiologi og det nyeste VHT (Vibromuscular Harmonisation Technique).
Jeg må sige at det har været en meget positiv oplevelse. Jeg havde ingen forventninger, da jeg aldrig havde prøvet sådanne behandlinger før. Jeg føler mig overbevist om, at det kan gøre noget for en. Anja kunne med det samme finde de svage punkter og jeg kunne mærke, at der skete noget i kroppen. Min fordøjelse blev meget bedre. Jeg holder ved og trykker selv på de punkter Anja har vist mig.
Anja skal have stor ros. Hun er så rolig og omsorgsfuld og giver sig god tid, så man er i gode hænder enten man er menneske eller hest. Man kan mærke at Anja brænder for det hun laver.
VHT behandlingen er helt fantastisk behagelig og afslappende.

Vickie Olsen

Først vil jeg lige sige at jeg er imponeret hvad du kan :-), jeg var på en lang ridetur i går aftes og jeg bliver normalt altid meget træt i ryggen og får ondt, men jeg mærkede intet til ryggen og i dag har jeg været på arbejde uden at ha ondt, det er en mærkelig fornemmelse ikke at ha ondt, tænk at der ikke skulle mere til 🙂 Du er jo fantastisk 🙂

Jeg glæder mig rigtig meget til du kommer til min hest, er meget spændt på om jeg kan mærke ændringer. Det kan godt være der kommer nysgerrige blikke, folk er altid spændt på når det er noget nyt 🙂

Tina Engell

Da jeg hørte, at Anja ville begynde at behandle mennesker, meldte jeg mig med det samme frivilligt som prøveklud, for Anja har flere gange behandlet min hest med fantastiske resultater! Jeg var selvfølgelig skeptisk, for set udefra virker kinesiologi meget “hokus-pokus”-agtigt, men man har ikke ligget på Anjas’ briks særlig længe, før skepsis er byttet ud med nysgerrighed og en hel del overraskelse over hvordan tingene hænger sammen og giver mening! Hvem skulle for eksempel have vidst, at min nyres underenergi kunne hænge sammen med mine lændesmerter? Ikke mig i hvert fald, men jeg kan kun sige, at mine lændesmerter blev væsentligt forbedret af at Anja rettede op på det! Derudover var jeg også så træt, at jeg sad og faldt i søvn på jobbet. Det mente Anja nu ikke var så mærkeligt, for da hun var færdig med at teste mig, lignede hendes lille nålebræt et helt pindsvin! Det blev alt sammen rettet op, og allerede senere på dagen kunne jeg mærke, at jeg var friskere! Anja udøver også VHT (Vibromuscular Harmonisation Technique –som er “Equine Touch til mennesker”). Det har jeg haft stor glæde af f.eks. i musklen under mit ene skulderblad (den har sådan en sødt navn, jeg ikke kan udtale og slet ikke stave til*), som var spændt og gjorde ondt, når jeg bevægede mig. Den fiksede Anja! Jeg kan kun anbefale at pakke den helt store skepsis væk og give det et forsøg – under alle omstændigheder er det en sjov og anderledes oplevelse. Hilsen Tina Engell.

*Den søde lille muskel Tina nævner er Sub Scapularis 🙂Kinesiologi

Det lille ”nålebræt” som Tina nævner, er et jeg bruger for at få overblik over hvilke under- og overenergier der er i kroppens meridianer, og derved finde ud af hvor jeg mest effektivt kan sætte ind for at genoprette balancen i kroppens energisystem. Her er et eksempel på hvordan det kan se ud.

Bente Bertramsen

Jeg vil lige sige jeg har fået en behandling af Anja med det hele. Inden behandlingen havde jeg været dehydreret i mere end ½ år. Først til sidst var væske tallene skæve. Jeg havde også i længere tid følt at det var svært at lukke øjnene op. Havde hovedpine i baghovedet den dag. Den var væk da Anja var færdig med mig. Jeg fik nogle punkter jeg skulle masere og nogle skulle jeg holde blidt på. Det har jeg gjort næsten hver dag siden. Det med øjnene var hurtig væk og huden på hænder, ben og arme er blevet rigtig meget pænere. Tre uger efter var væske tallene ok. Jeg har hele tiden drukket ca. 2 liter vand om dagen, også før. Så jeg takker Anja for at jeg fik den omgang.

Maria Micala Schultz

Jeg lærte Anja at kende for godt et år siden, da en veninde anbefalede mig at få hende ud for at behandle min hest. Der er ingen tvivl om at Anja er super dygtig til det hun laver, om det er på dyr eller mennesker er underordnet. Det er samtidig enormt lærerigt når Anja behandler, for hun forklarer og lærer gerne fra sig.
Min hest har fået behandlinger med ET flere gange af Anja. Og hver gang får jeg nogle gode øvelser som jeg kan lave for at vedligeholde de ting hun retter op på. Sidste gang Anja behandlede min hest havde han problemer med at tygge, når han fik gulerødder og hestebolcher lagde han hovedet på skrå og havde svært ved at tygge ordentligt. Efter Anja behandlede ham med ET tygger han nu normalt igen 🙂
Jeg har desuden selv lagt krop til et par behandlinger hos Anja med VHT og Kinesiologi. Jeg har ikke før prøvet sådanne lidt alternative behandlinger, og hvis ikke det var fordi at jeg nu kender Anja, og har set hvor god og effektivt hendes behandlinger har været til min hest, tror jeg ikke at jeg havde været interesseret i at prøve en behandling. Men med Anja ved man at man er i gode hænder, og hvad der for mig normalt ville have vakt skepsis, gjorde mig bare nysgerrig. Anja er utrolig dygtig, og efter en behandling hos hende med kinesiologi og VHT er jeg helt afslappet og glad. Det kan varmt anbefales.

Ulla Vestergaard Andersen 

Det var utroligt at mærke, efter den første behandling, hvor meget energi, der blev frigivet – det boblede nærmest. Hestene mærkede det med det samme, og jeg skulle lige indstille niveauet igen 😉 Jeg har tidligere haft udfordringer med at få min hest i venstre galop – allerede efter den første behandling var det venstre galop han valgte selv! Efter at han gjorde det et par gange i træk bad jeg ham om højre galop – og hvilken galop jeg fik! Jeg var meget bedre i stand til at følge med i galoppen i bækkenet.
Efter behandlingerne er jeg igen blevet mere morgenmenneske, end jeg var en overgang – jeg vågner af mig selv om morgenen og føler mig mere udhvilet.
Tusind tak for VHT behandlingerne Anja – det er utrolig dejligt når så blide teknikker kan have så markant en effekt.
Mvh. Ulla

 

Share