Hvad siger andre om at få undervisning af Anja?

Mette Petersen

Jeg har fået undervisning af Anja i dressur i 6 år, og hun har lært mig hvor vigtig det er at forstå hvorfor hesten gør som den gør, og hvordan den er bygget og hvad der er naturligt for den. Hvor vigtigt det er at kende sin hest, og forstå hvorfor den lige gør sådan i dag, og hvad det er der påvirker den, siden at den gør sådan.

At udstyret/smedearbejdet skal være tilpasset og i orden for at kunne opnå den optimale ridning/ridetur. Og sidst men ikke mindst, som er meget vigtige for vores heste, at når de har fri fra deres rytter, at de får lov til at gå på fold i deres flok i mange timer og nyde græsset på en stor fold, hvor der er plads til dem alle, så de kan vandre og holde sig selv i gang.

Som person er Anja én der brænder for sin sag, og for bedre vilkår for heste og andre dyr. Anja er åben, lyttende, pligtopfyldende, vedholdende og ikke mindst stædig (på den gode måde ;o). Jeg ønske det bedste for Anja og håber, at hendes budskab og syn når ud til så mange som muligt, og at I vil tage godt imod hende hvor end hun kommer frem.

Share