Workshop på Nyt Hesteliv d. 18. september 2016

D. 18. september holder jeg workshoppen “Hjælp selv din hest – med viden om sammenhænge mellem anatomi, fysiologi og adfærd” på Nyt Hesteliv.

Kvinden bag Nyt Hesteliv hedder Janne Junker. Hun har skabt Nyt Hesteliv fordi hun ønskede at hjælpe heste, ponyer og æsler i nød. Hun ønskede at give dem en ny chance, og skabe et sted hvor de kunne få et hesteliv – et nyt Hesteliv. Hun ønskede også at skabe et sted hvor ældre heste eller skadede heste kunne få deres otium – et sted, hvor de kunne få et nyt liv hos andre kærlige mennesker. Endelig har Janne også et stort ønske om at få så meget viden ud til så mange mennesker som muligt, for også på den måde at hjælpe heste, ponyer og æsler, og derfor er det også muligt at komme til forskellige kurser og foredrag på Nyt Hesteliv. Du kan læse meget mere om Nyt Hesteliv på deres hjemmeside: www.nyt-hesteliv.dk

Jeg kan rigtig godt lide Jannes initiativ, og vil gerne støtte det store arbejde som hun og hele hendes stab gør, og derfor går al overskud fra denne workshop til Nyt Hesteliv 🙂

– Og så til invitationen 🙂

Hjælp selv din hest– med viden om sammenhænge mellem anatomi, fysiologi og adfærd

Du inviteres til en spændende og lærerig workshop med Anja Thorup Jensen fra Moderne Hestehold.
På workshoppen vil du få viden om hvordan din hests krop fungere, hvordan alt ting hænger sammen og hvordan et lille problem nemt kan blive større og større, for til sidst at resultere i træningsproblemer, adfærdsproblemer, haltheder osv. Men også hvordan du undgår at hesten kommer ind i sådan en negativ spiral, samt hvordan du selv kan være med til at vende spiralen, hvis din hest har én eller flere problematikker.
Workshoppen vil være en kombination af teori, praktiske øvelser og arbejde med simple teknikker, med de deltagende heste. Vi ser både på hestenes adfærd, på deres bygning, muskelsætning og bevægelse, samt på det udstyr der bliver brugt – så sørg for at medbringe saddel,mv.
Du vil i løbet af workshoppen få et indblik i hvilke styrker og svagheder din hest har, samt få redskaber til selv at kunne hjælpe den til et langt og godt liv – vel og mærke et liv hvor den kan fungere og præstere godt, selv op i en høj alder.

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage i kurset, så alle er velkomne!

Kurset bliver holdt hos Nyt Hesteliv, Spedsbjergvej 81, 5491 Blommenslyst

Dato: Søndag d. 18. september 2016

Tid: Vi starter kl 10.
Men ligesom når Anja til daglig arbejder med hestene, så bruger hun også her på kurset den tid der skal til, for at vi kommer hele vejen rundt om alle de styrker, svagheder og udfordringer de deltagende heste har, og til at alle får svar på alle deres spørgsmål. Derfor er sluttidspunktet noget flydende, men vi forventer at slutte ved 17-18 tiden.

Pris:
Pris med hest: 1300 kr.
Pris uden hest: 350 kr.
Prisen inkluderer boks/fold til deltagende heste/ponyer i løbet af dagen.

Medbring selv evt foder/hø/wrap til din hest/pony.
Samt te/ kaffe/kakao og frokost til de tobenede. Der er mulighed for at bestille frokost hvis det ønskes.

Der er plads til 10 deltagende heste / ponyer på workshoppen og ca. 30 deltagere uden hest.

Tilmelding:
Tilmelding til Nyt Hesteliv inden d. 12. september. Ønskes der frokost skal dette oplyses ved tilmelding.
tlf.: 26355865,
mail: info@nyt-hesteliv.dk

Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og inden d. 12. september.
Din tilmelding er først gældende, når din indbetaling er registreret på konto Reg nr. 1551 Kontonr. 4530130878
Tilmeldingen er bindende, og pengene refunderes ikke ved afbud. Men du er selvfølgelig meget velkommen til at sælge din plads hvis du skulle blive forhindret – i denne forbindelse laver vi også en venteliste.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte:
•   Anja Thorup Jensen / Moderne Hestehold på tlf 61 65 27 17, mail: modernehestehold@live.dk.
•   Nyt Hesteliv på tlf. 26355865 / mail info@nyt-hesteliv.dk

Lidt om Anja Thorup Jensen
Anja arbejder til daglig med mange forskellige typer af heste, og med heste der har mange forskellige problematikker –og heraf er en relativt stor del heste som ellers var blevet opgivet. Basen i hendes arbejde er Kinesiologi, hvilket er en teknik hvor hun både kan få information om hvilke ubalancer hesten har, samt hvad der kan gøres for at genoprette balancen –og her har hun en lang række muligheder til rådighed, idet hun både arbejder med Equine Touch, Kranio Sakral Terapi, Kranial Osteopati, Strukturel Integrations Terapi, Stræk og ledmobilisering, Bachs Blomster, Homøopati, Fodertest mv. Indimellem hjælper hun også hesten og dens ejer med træningen – typisk hvis der er nogle specifikke øvelser som er særligt egnede i forbindelse med genoptræningen af hesten. Anja har endvidere en baggrund som Cand. Scient med speciale i hesteadfærd –og velfærd, samt en del års praktisk erfaring med træning af heste i både Danmark og Tyskland.

Du kan også hente invitationen til  workshoppen som pdf her: Invitation til workshoppen “Hjælp selv din hest– med viden om sammenhænge mellem anatomi, fysiologi og adfærd” på Nyt Hesteliv

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *