Equine Touch og hest der var svær at få til at stå lige

Af Anja Thorup Jensen

Inden denne hest fik Equine Touch var det svært at få den til at stå lige på alle 4 ben, og næsten helt umuligt at få den til at kikke ligeud samtidig.

Rygge1

På det første billede, som er taget inden hesten får Equine Touch, står den lige på alle 4 ben, men holder hals og hoved som den selv ønsker. Bemærk også hvor skævt krydset er, og hvordan hele venstre side af hesten ”hænger”. På det andet billede, som er taget umiddelbart efter at hesten har fået Equine Touch, står den også lige på alle 4 ben, men vælger nu at holde hals og hoved lige. Bemærk også hvordan hele venstre side af hesten er ”blevet løftet”.

Artiklen tilhører Anja Thorup Jensen, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.

Tip!

Hvis du er interesseret i at din hest / pony skal prøve Equine Touch kan du læse mere om muligheden her.

Nu hvor du er færdig med at læse artiklen vil jeg opfordre dig til to ting:

1. Del den med dine venner. Brug “Share/Save-knappen” til at sende andre et link til denne beretning, hvis du tror at de også vil være interesseret i at læse den.

2. Skriven kommentar herunder. Fortæl mig, hvad du synes! Hvad satte teksten i gang af tanker for dig? Hvad fik du ud af historien? Har du selv erfaringer med Equine Touch? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!!!

Share

{ 2 comments… read them below or add one }

Leave a Comment