Equine Touch og hest der var svær at få til at stå lige

Af Anja Thorup Jensen

Inden denne hest fik Equine Touch var det svært at få den til at stå lige på alle 4 ben, og næsten helt umuligt at få den til at kikke ligeud samtidig.

Rygge1

På det første billede, som er taget inden hesten får Equine Touch, står den lige på alle 4 ben, men holder hals og hoved som den selv ønsker. Bemærk også hvor skævt krydset er, og hvordan hele venstre side af hesten ”hænger”. På det andet billede, som er taget umiddelbart efter at hesten har fået Equine Touch, står den også lige på alle 4 ben, men vælger nu at holde hals og hoved lige. Bemærk også hvordan hele venstre side af hesten er ”blevet løftet”.

Artiklen tilhører Anja Thorup Jensen, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Anja Thorup Jensen.

Tip!

Hvis du er interesseret i at din hest / pony skal prøve Equine Touch kan du læse mere om muligheden her.

Nu hvor du er færdig med at læse artiklen vil jeg opfordre dig til to ting:

1. Del den med dine venner. Brug “Share/Save-knappen” til at sende andre et link til denne beretning, hvis du tror at de også vil være interesseret i at læse den.

2. Skriven kommentar herunder. Fortæl mig, hvad du synes! Hvad satte teksten i gang af tanker for dig? Hvad fik du ud af historien? Har du selv erfaringer med Equine Touch? Jo mere feedback jeg får fra DIG, jo bedre er mine muligheder for at skrive noget som netop DU syntes er interessant!!!

Share

{ 2 comments… read them below or add one }

Eva Lønborg-Madsen juni 29, 2012 kl. 08:33

Hvor er det fantastisk, Anja! Men det ved vi jo godt 😉 Equine Touch hjælper så mange heste med sin blide og samtidig meget krafftulde teknikker. Mange heste, som er blevet opgivet af dyrlæger, er “vendt tilbage til livet” med Equine Touch – og det må vi stå ydmygt over for. Det er godt du er der, for at hjælpe hestene!

Moderne Hestehold juni 29, 2012 kl. 14:38

Tak for de søde ord Eva – og ikke mindst for at give mig dette unikke værktøj!!!

Mange hilsner fra Anja / Moderne Hestehold

Leave a Comment